Η Madonna σε ένα περιβάλλον που δεν έχε βρεθεί ποτέ μέχρι σήμερα.

 

 

Μετά την πρωτοποριακή εμφάνισή της στα Billboard Music Awards 2019 και την ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ «Madame X» που κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 14 Ιουνίου, η Madonna, η Live Nation και η Maverick ανακοινώνουν μία σειρά περιορισμένων και ζεστών παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά σε θέατρα.

 

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη Madonna σε ένα περιβάλλον που ποτέ δεν την έχει δει μέχρι σήμερα.

 

Η περιοδεία «Madame X Tour» θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου στο «BAM Howard Gilman Opera House» στη Νέα Υόρκη και κάνει στάση για πολλές βραδιές σε κάθε πόλη και σε μέρη όπως το «Chicago Theatre» στο Σικάγο, το «The Wiltern» στο Λος Άντζελες, το «Colosseum» στο «Caesar’s Palace» στο Λας Βέγκας , το «Boch Center Wang Theatre» στη Βοστόνη, το «The Met» στη Φιλαδέλφεια και το «Fillmore Miami Beach» στο θέατρο «Jackie Gleason».

 

Η τουρνέ θα συνεχιστεί στις αρχές του 2020 με παραστάσεις στο «Coliseum» στη Λισαβόνα, στο «Palladium» στο Λονδίνο και στο «Grand Rex» στο Παρίσι.

 

 

Η Madonna είναι η πιο εμπορική καλλιτέχνης όλων των εποχών σε επίπεδο περιοδειών και το 2008 – 09 πραγματοποίησε με το «Sticky & Sweet Tour» (που επισκέφθηκε και την Ελλάδα) την περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα για γυναίκα καλλιτέχνη, συγκεντρώνοντας 408 εκατομμύρια δολάρια.

 

Ο Arthur Fogel της Live Nation, promoter της Madonna επί σειρά, δήλωσε: «Η ευκαιρία για το κοινό να δει τη Madonna σε αυτούς τους χώρους είναι εξαιρετικά ξεχωριστή. Είμαστε υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε αυτή την απόλυτη ευκαιρία στους οπαδούς της.»

 

Οι τιμές των εισιτηρίων για αυτές τις ιδιαίτερες παραστάσεις της «Madame X» θα κυμαίνονται μεταξύ 60 – 760 δολαρίων. Δέκα εισιτήρια για κάθε συναυλία θα διατίθενται στη τιμή των 10 δολαρίων.

 

Τα VIP πακέτα περιλαμβάνουν αποκλειστική περιήγηση στα παρασκήνια, δυνατότητα φωτογραφίας στη σκηνή, VIP υποδοχή πριν από το show, συλλεκτικά δώρα από τη Madonna και πολλά άλλες παροχές.

 

Η ανακοίνωση της περιοδείας έγινε με ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο συμμετέχει ο Diplo:

 

 

 

MADONNA MADAME X 2019 TOUR DATES

 

Sept. 12 New York, NY BAM Howard Gilman Opera House
Sept. 14 New York, NY BAM Howard Gilman Opera House
Sept. 15 New York, NY BAM Howard Gilman Opera House
Sept. 17 New York, NY BAM Howard Gilman Opera House
Sept. 19 New York, NY BAM Howard Gilman Opera House
Sept. 21 New York, NY BAM Howard Gilman Opera House
Sept. 22 New York, NY BAM Howard Gilman Opera House
Oct. 15 Chicago, IL Chicago Theatre
Oct. 16 Chicago, IL Chicago Theatre
Oct. 17 Chicago, IL Chicago Theatre
Oct. 21 Chicago, IL Chicago Theatre
Nov. 12 Los Angeles, CA The Wiltern
Nov. 13 Los Angeles, CA The Wiltern
Nov. 14 Los Angeles, CA The Wiltern
Nov. 16 Los Angeles, CA The Wiltern
Nov. 17 Los Angeles, CA The Wiltern
Nov. 21 Los Angeles, CA The Wiltern
Nov. 23 Los Angeles, CA The Wiltern
Nov. 24 Los Angeles, CA The Wiltern
Nov. 25 Los Angeles, CA The Wiltern

 

 

Το Madame X Tour θα επισκεφτεί επίσης και τις ακόλουθες πόλεις : Las Vegas, Boston, Philadelphia, Miami, Lisbon, London και Paris. 

 

 

 

0