Toν γνωρίσαμε μέσα απο το μουσικό παιχνίδι του Σκαι μιας και ειναι απο τους ελάχιστους που δίνουν λαική νότα μέσα στο παιχνίδι και εντυπωσιάζει το κοινό και τους κριτές και ιδιαίτερα την Ελεονώρα Ζουγανέλη..

 
Ο Μάνος Μακρόπουλος είναι 34 χρονών έχει καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης και στα 18 του χρόνια συμμετείχε σε έναν Παγκρήτιο φωνητικό διαγωνισμό όπου και βγήκε πρώτος. Όλα αυτά το 2003 . Από το 2004 ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και έχει τελειώσει οικονομία διοίκηση και στην βυζαντινή μουσική έχει κάνει σπουδές . Από το 2004 και μετά ξεκίνησε να τραγουδάει σε νυχτερινά μαγαζιά στην Κρήτη , στην επαρχία ενώ πραγματοποιησε live και εκτός Ελλάδος . Συγκεκριμένα πήγε στον Λίβανο , στο Τελ α βίβ και στο Ισραήλ . Τον Αύγουστο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι με τίτλο
 
” Δε με κατάλαβες  ” και έχει πλησιάσει τα 250.000 views . Φέτος συμμετέχει στο Voice και είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα και να μας αφήσει πολλές υποσχέσεις …Μιας και Σάρωσε με την εμφάνιση του στα Knock Out και συνεχίζει με την λαική φωνή του  και με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στο πλευρό του σαν Coach . Ο Μάνος Μακρόπουλος παράλληλα με την επιτυχία του στο μουσικό παιχνίδι ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου του κομματιού … Νεότερα σε λίγο καιρό !
0