Ο Mark Ian Hoyle, γνωστός με το ψευδώνυμό LadBaby, είναι Βρετανός blogger και YouTuber.

Το 2018 μαζί με τη σύζυγό του Roxanne Hoyle κατάφεραν να ανεβάσουν στο #1 του Official Singles Chart της Μ.Βρετανίας το φιλανθρωπικό τους single «We Built This City», μία ευχάριστη παρωδία/διασκευή της κλασσικής επιτυχίας των Starship.

Αυτή τους η επιτυχία συνεχίστηκε και την επόμενη χρονιά με το τραγούδι «I Love Sausage Rolls», μία δεύτερη ευχάριστη παρωδία που βασίστηκε στο κλασσικό τραγούδι των Arrows και μετέπειτα της Joan Jett  «I Love Rock ‘n’ Roll»,  που και αυτό ανέβηκε στο #1 του Official Singles Chart.

Και φέτος, σε μία εποχή ιδιαίτερη δύσκολη για όλο τον πλανήτη, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν το τρίτο τους Χριστουγεννιάτικο τραγούδι (πάντα για φιλανθρωπικό σκοπό).

Το τραγούδι τους –πάλι παρωδία- με τίτλο «Don’t Stop Me Eatin’» βασίζεται στο πασίγνωστο τραγούδι των Journey «Don’t Stop Believin’», τραγούδι το οποίο διασκευάστηκε με επιτυχία και από το cast της σειράς Glee το 2009. 

Αν τα καταφέρουν ισοφαρίζουν το ρεκόρ που έχουν μέχρι σήμερα στα Βρετανικά Charts με τρία συνεχόμενα #1, οι Beatles με τα «I want to hold your hand » (1963), «I Feel Fine » (1964), «Day Tripper/We can work it out» (1965) και οι Spice Girls με τα «2 Become 1» (1996), «Too Much» (1997) και «Goodbye» (1998).

Το αν θα τα καταφέρουν θα το μάθουμε την ημέρα των Χριστουγέννων όπως θα ανακοινωθεί από το BBC και όλα δείχνουν πως και αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν!

Και μάλιστα το τραγούδι ηχογραφήθηκε και σε συνεργασία με τον διάσημο και αγαπημένο frontman των Boyzone Ronan Keating και οι πωλήσεις και της δεύτερης εκτέλεσης θα συνυπολογιστούν στο #1 των Χριστουγέννων!

0