Η Lady Gaga αποκάλυψε το ΣΚ στα social media το εξώφυλλο του νέου της – έκτου κατά σειρά- άλμπουμ με τίτλο «Chromatica».

Στο εξώφυλλο φοράει μία γαλαξιακή πανοπλία και ένα ζευγάρι μπότες με πλατφόρμα που για τακούνια έχουν ένα χαυλιόδοντα και μία λεπίδα από μαχαίρι και ποζάρει ξαπλωμένη μέσα σε μία μεταλλική κατασκευή που σχηματίζει το έμβλημα του «Chromatica».

Το άλμπουμ ήταν αρχικά προγραμματισμένο  να κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου, όμως η διάσημη σταρ ανακοίνωσε στα τέλη Μαρτίου ότι αναβάλει μέχρι νεωτέρας την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η καινούργιο ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ενώ στην προπαραγγελία στο official site της έχει τεθεί ως ημερομηνία κυκλοφορίας η 30η Δεκεμβρίου 2020 εκ του συστήματος.

Επίσης το νέο άλμπουμ της pop star διατίθεται για προπαραγγελία σε Super Set (deluxe CD, διάφανο χρωματιστό βινύλιο, χρωματιστή κασέτα), σε αναλογικό σετ (διάφανο χρωματιστό βινύλιο, κασέτα), σε σετ κασέτας που θα περιλαμβάνει και τις τρεις χρωματιστές κασέτες.

Πρώτο single του άλμπουμ είναι το Stupid Love (ήδη #5 σε Αγγλία και Αμερική) ενώ δεύτερο όπως φημολογείται θα είναι το ντουέτο της διάσημης ποπ σταρ με μία άλλη διάσημη ποπ σταρ, την Ariana Grande.

Οι παραγωγοί του άλμπουμ : Μέχρι στιγμής ξέρουμε πως έχουν αναμειχθεί οι BloodPop® και Tchami (Stupid Love) όπως επίσης οι BURNS (Litltle Mix, Britney Spears, Kelis, Charli XCX), Axwell (Usher, Madonna), Rami (Selena Gomez, Nicki Minaj, Demi Lovato), και Benjamin Rice (μόνιμος συνεργάτης της Gaga).

 

Ήδη έχει διαρρεύσει το επίσημο tracklisting (21/04/2020)

     Tracklisting

  1. Chromatica I
  2. Alice
  3. Stupid Love
  4. Rain On Me feat. Ariana Grande
  5. Free Woman
  6. Fun Tonight
  7. Chromatica II
  8. 911
  9. Plastic Doll
  10. Sour Candy (feat. BLACKPINK)
  11. Enigma
  12. Replay
  13. Chromatica III
  14. Sine From Above (feat. Elton John)
  15. 1000 Doves
  16. Babylon
  17. Love Me Right

Ακούστε ένα μικρό απόσπασμα από το Babylon

 

0