Το είδωλο της δεκαετίας του ’60 έχασε τη ζωή του από πνευμονία

Πέθανε σε ηλικία 79 ετών από πνευμονία ο τραγουδιστής του γνωστού τραγουδιού, Volare, Bobby Rydell. Το είδωλο της δεκαετίας του ’60 άφησε την τελευταία του πνοή λίγες μέρες πριν τα 80ά γενέθλιά του, όπως επιβεβαίωσε ο θρύλος του ραδιοφώνου, Jerry Blavat, που ήταν πολύ στενός φίλος του.

Ο Rydell είχε 34 singles στο chart του Billboard Hot 100, μεταξύ των οποίων το Wild One, που βρισκόταν στο Νο2, το Volare στο Νο 4, το Swingin’ School και το The Cha-Cha-Cha. Ο τραγουδιστής είχε πρωταγωνιστήσει με τους Ann-Margret, Dick Van Dyke και Janet Leigh στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία Bye Bye Birdie.

Το 2003 η πρώτη του γυναίκα, με την οποία ήταν παντρεμένος για 36 χρόνια, πέθανε από καρκίνο. Ο Rydell δεν μπορούσε να αντέξει την απώλεια και έγινε αλκοολικός.

«Υπήρχε ένα τεράστιο κενό στη ζωή μου, κανείς να ξαπλώσω μαζί του στο κρεβάτι, κανείς να μιλήσω, να γελάσω» είχε πει το 2016 σε συνέντευξή του στο Morning Call. «Το έριξα στο ποτό. Και η βότκα έγινε ένας πολύ καλός φίλος και μετά ήρθε η διπλή μεταμόσχευση. Νέο συκώτι και νέος νεφρός από το ποτό» είχε πει. Λίγο πριν τη μεταμόσχευση παντρεύτηκε ξανά την αγαπημένη του Linda.

1