Φήμες θέλουν τη Rihanna να κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο 9ο άλμπουμ της με τίτλο «R9» σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Η διάσημη τραγουδίστρια πριν από μερικές μέρες πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα μικρό απόσπασμα με ένα μικρό κουταβάκι που ακούει  το “Jump Around” των House of Pain και το διασκεδάζει. Από κάτω η λεζάντα γράφει «εγώ ακούγοντας το R9 ολομόναχη και αρνούμενη να το κυκλοφορήσω» συγκεντρώνοντας 14 εκατομμύρια views σε μία εβδομάδα.

 

Στα social media οι θαυμαστές της την λάτρεψαν ελπίζοντας πως θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ πριν την εκπνοή του 2019 και έσπευσαν να την ρωτήσουν. Η ίδια μάλιστα το επιβεβαίωσε πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Να αναφέρουμε επίσης πως η εταιρεία της η Def Jam πόσταρε στις 26/12  στο Twitter μία λακωνική φωτογραφία της Rihanna  όπου κρύβει το πρόσωπό της.

Για την ιστορία η  γνωστή τραγουδίστρια έχει ανεβάσει 14 τραγούδια στο #1 του Billboard πίσω από τους Elvis Presley  (18),  Mariah Carey (19) και Beatles (20).

Το νέο της άλμπουμ μετά από τρία χρόνια απουσίας (να θυμίσουμε πως το προηγούμενό της το Anti είχε κυκλοφορήσει το Γενάρη του 2016) είναι επηρεασμένο από τη reggae και κάποιοι από τους τίτλους των τραγουδιών λένε πως θα είναι : Lock And Key, Only Fun, Freeze It, Phatty, The Only One Who Knows, Break Up To Make Up, MayDay  και θα περιέχει συνεργασίες με τους Cardi B, Calvin Harris, A$AP Rocky,  Diplo κλπ

Βέβαια υπάρχει και η φήμη πως η δαιμόνια Riri έχει ετοιμάσει δύο άλμπουμς. Το ένα είναι πειραματικό και το δεύτερο radio & chart friendly. Και κάνω την πρόβλεψη πως ίσως κυκλοφορήσει το ένα (το reggae σήμερα 31/12) και το δεύτερο μέσα στο Γενάρη (Αμήν!)

0