Η Tia Kofi ή αλλιώς Lawrence Bolton είναι drag performer και τραγουδίστρια. Είναι 30 χρονών, κατάγεται από την Αγγλία και πρόσφατα απέκτησε αναγνωρισιμότητα μέσα από το show “Ru Paul’s Drag Race UK”, όπου τερμάτισε στην 7η θέση.

Ιδιαίτερη αγαπητή για τις ατάκες της κατά τη διάρκεια του show όπως στη στιγμή της αποχώρησης που η Ru Paul της ανακοίνωσε πως έφθασε η στιγμή της αποχώρησης και εκείνη χαριτωμένα απάντησε “Are you sure? Are you sure- I don’t have any plans or anything.. are you sure? Alright.”
 

Η ίδια ασχολείται χρόνια με τη μουσική, μάλιστα είχε γράψει τραγούδια για παλιότερους συμμετέχοντες στο show της Ru Paul και παράλληλα κάνει live εμφανίσεις ως μέλος του group The Vixens

Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο της single όπου στα credits συναντάμε τη διάσημη βρετανίδα μουσικό Little Boots και τον τραγουδιστή Tom Aspaul, ο οποίος πέρυσι κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ σε electro-disco-pop ύφος με τίτλο Black Country Disco.

Το single λέγεται “Outside In” και πρόκειται για ένα πιασάρικο electro pop track που συνοδεύεται από ένα neon light video.

Να σημειωθεί πως το τραγούδι σημειώνει επιτυχία αφού τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σταθερά στα 100 πρώτα iTunes digital singles της Αγγλίας.

Instagram

Twitter

 

0