Το 8o NGFL κάνει πρώτο την αρχή στην εποχή μετά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας, με μία εντυπωσιακή υπαίθρια διοργάνωση!!!

 

 

 

16 υπαίθρια fashion shows από new designers, σε συλλογές Spring Summer 2020-21 με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Μιχάλη Πάντο, θα κάνουν την έκπληξη, και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάσουν το  8o  NGFL  σε έναν υπαίθριο χώρο 2500τμ,που θα τηρεί όλους τους όρους ασφαλείας και θα κλέψει τις εντυπώσεις!!!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωπαική Πίστη, μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, υποστηρίζει τη συμμετοχή των δύο Δημόσιων Σχολών που οι τελειόφοιτοι σπουδαστές τους θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους.

 

 

Η Εταιρία Stalexpo, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο του Μιλάνου  την οποία προώθησε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου κ. Simone  Αrnaboldi,  οργανώνουν  το μεγάλο διαγωνισμό NGFL AWARD, ο οποίος ήδη προβάλλεται στα social media και θα διαρκέσει μέχρι τις 5.08 στοχεύοντας στην προβολή και προώθηση της εξωστρέφειας των Νέων Σχεδιαστών Μόδας!!!

O νικητής του διαγωνισμού, θα ταξιδέψει στην Β.Ιταλία με όλα τα έξοδα πληρωμένα από το Ινστιτούτο και θα κάνει photoshooting της συλλογής του καθώς και την παρουσίαση της εκεί, σε εκπρόσωπους της μόδας. (bloggers,fashion editors)

Όλοι λοιπόν οι σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους στο catwalk του NGFL8, που θα γίνει στο THE HUB EVENTS, ( Aλκμήνης 5, Πετράλωνα ,  Μετρό Κεραμεικός), στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου,  θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυτό το βραβείο που στηρίζει την εξωστρέφεια και προωθεί στο εξωτερικό τους ταλαντούχους.

Οι συλλογές θα σταλούν στην Ιταλία ηλεκτρονικά μέχρι τις 10.09 και ο νικητής θα εκλεγεί από τους υπεύθυνους του Ινστιτούτου στο Μιλάνο. Το δε βραβείο θα δοθεί την ημέρα του event, από τους εκπροσώπους του Ινστιτούτου που θα ταξιδέψουν στη χώρα μας, ειδικά για τη βράβευση.

 

 

Στον  εσωτερικό χώρο του <the hub events>, o οποίος είναι 1500τμ θα παρουσιάσουν κοσμήματα, αξεσουάρ και ρούχα 30 σχεδιαστές σε installations, με όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις που απαιτούνται, στοχεύοντας με τις συλλογές τους  να προσελκύσουν το ενδιαφέρον της αγοράς.

Στους ίδιους χώρους 40 καλλιτέχνες  θα δείξουν τα έργα τους στην art exhibition  <gia ena kalitero kosmo> και θα δώσουν τη δική τους πινελιά σε ένα μοναδικό διήμερο, γεμάτο καλισθησία, χρώματα, φαντασία και δημιουργικότητα. Την  έκθεση των εικαστικών επιμελείται ο Χρήστος Πετρίδης.

Το closing της διοργάνωσης την Κυριακή το βράδυ, θα σηματοδοτήσει  το show της εταιρίας Paul Mitchell, η οποία είναι hair styling sponsor και εντυπωσιάζει κάθε φορά που οργανώνει το δικό της show για τους πελάτες της και τον κόσμο του NGFL.

Η σχολή Freddy make up stage του μοναδικού makeup artist Freddy Kalobratso έχει αναλάβει το makeup των μοντέλων, και η εταιρία ΜΙGATO υποστηρίζει το event με υποδήματα.

 

 

Εκτός από τη μεγάλη προώθηση στα social media που προωθεί η διοργανώτρια εταιρία 30 χορηγοί επικοινωνίας στηρίζουν και προωθούν το event!

Η εταιρία Stalexpo που υπογράφει την επιτυχία της διοργάνωσης, υπόσχεται ένα φθινοπωρινό event, όλο εκπλήξεις.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού μορφωτικού Ινστιτούτου και στηρίζει το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα.

 

 

Event Info

Πότε: Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου
Ώρες 11.00 – 21.00
Πού: The Hub Events, Aλκμήνης 5, Πετράλωνα,  Μετρό Κεραμεικός
Διοργάνωση: Stalexpo  τηλ. 2108214687
Yπεύθυνες επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου – Τζένη Οικονόμου

Website: ngfl.gr |Facebook: ngfl.gr | Instagram: ngfl.gr