Η έκθεση για το θρυλικό πρόγραμμα σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής GOOD DESIGN® με τίτλο Good Design SHOW ταξιδεύει στην Αθήνα στις 15 Μαρτίου!

 

 
Σας προσκαλούμε στην αφιερωματική έκθεση με τίτλο The Good Design SΗΟW στο EUROPEAN CENTRE-CONTEMPORARY SPACE ATHENS, Μητροπόλεως 74, στην Πλάκα, την Παρασκευή 15 Μαρτίου και ώρες 17.00-19.00, όπου παρουσιάζονται βραβευμένα προϊόντα και γραφικά από το GOOD DESIGN® 2023-2024.

Το σήμα του GOOD DESIGN® θεωρείται διεθνώς ως το σήμα αριστείας σχεδιασμού, αναγνωρίζοντας τις πιο εξαιρετικές και ριζοσπαστικές δημιουργίες στον κόσμο του σχεδιασμού. Από το 1950, περισσότερες από 40.000 δημιουργίες έχουν απονεμηθεί με το βραβείο για την καινοτομία τους.


 
To  Good Design SHOW, διεξάγεται υπό την αιγίδα του The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design και του The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies και παρουσιάζει τους κορυφαίους σχεδιαστές και κατασκευαστές παγκοσμίως υπογραμμίζοντας τα πιο καινοτόμα σχέδια σε ποικίλους τομείς, από την τεχνολογία και τα έπιπλα έως τον ιατρικό εξοπλισμό, γραφικά και αυτοκίνητα.
 
Το Good Design SHOW θα παρουσιαστεί  από τις 15 Μαρτίου έως τις 12 Μαΐου με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νικητήρια έργα:
https://www.good-designawards.com/

0