Ο Ian Rankin συναντά τον Arne Dahl. Δυο γίγαντες της αστυνομικής λογοτεχνίας σε μια κοινή εμφάνιση για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό.

 

Τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή συζήτηση. Δυο μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας με αφορμή την έκδοση του ευφυούς “Πέντε Συν Τρία” του Arne Dahl και το καταιγιστικό “Ένα τραγούδι για δύσκολους καιρούς” του Ian Rankin.

 

 

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 στις 8 το βράδυ συντονιστείτε στο #publicEventsGoSocial ή στο κανάλι του youtube του Public για να παρακολουθήσετε ζωντανά δυο δεξιοτέχνες του σασπένς, του Ian Rankin και του Arne Dahl να συζητούν για τα νέα τους βιβλία, τις επιρροές τους, την περιπέτεια της γραφής και την σύγχρονη λογοτεχνία. 

Τους ανακρίνει και συντονίζει την κουβέντα ο δημοσιογράφος της Athens Voice Δημήτρης Καραθάνος. Θα υπάρξει διαδοχική μετάφραση.

 

 

Ο παλαίμαχος και διάσημος επιθεωρητής Τζον Ρέμπους συναντά τους συναδέλφους του από την Σουηδία Σαμ Μπέργκερ και Μόλι Μπλουμ. Ο κορυφαίος συγγραφέας αστυνομικού της Μεγάλης Βρετανίας και ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σκανδιναβικού νουάρ επιστρέφουν με νέα συναρπαστικά βιβλία και συναντιούνται σε μια ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση αποκλειστικά για τους Έλληνες αναγνώστες τους που δεν πρέπει να χάσατε! Συντονιστείτε!

 

0