Την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 στις 8.30 μμ. ετοιμάσαμε για σας,  στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Διέλευσις» – Λέσβου 15 & Πόρου – Κυψέλη, εκδήλωση με τίτλο:

 

Ομορφιά στη Ζωή- Ομορφιά στον Άνθρωπο

 

Στη  συγκεκριμένη  εκδήλωση  –  Παρουσίαση  του  συγγραφικού  έργου  της  Τιμοθέας Πατζίκα – θα ακούσουμε πώς η αισθητική (αυτή η λειτουργία ευρείας Κοινωνικής σημασίας) μπορεί να αποτελέσει έκφραση και δικαίωμα του ανθρώπου και πως ο καθένας μας μπορεί να αναζητήσει την χαμένη Ομορφιά σε ένα «τερατικό» κόσμο, μέσα στον οποίον ζούμε. Επιπλέον θα δούμε την αισθητική ως ένα εργαλείο προσωπικής – σωματικής και κοινωνικής ανάπτυξης.

 

 

Η Ομάδα Κατοίκων «Η Κυψέλη μας» ανοίγει νέους ορίζοντες για τους γείτονες. Με την ευγενική παραχώρηση του πολυχώρου πολιτισμού «Διέλευσις», διοργανώνουμε και απολαμβάνουμε βραδιές συγγραφέων. Στόχος μας είναι να γνωρίσουμε από κοντά, αξιόλογους λογοτέχνες που ζουν στη γειτονιά μας … και όχι μόνον, καθώς και το έργο τους. Η δράση αυτή είναι μια ακόμα πρωτοβουλία της ομάδας Κατοίκων «Η Κυψέλη μας» που στοχεύει στην ανάδειξη της ιδιαίτερης γειτονιάς και το δέσιμο μεταξύ των γειτόνων.

 

Σ’ ένα ζεστό και διακριτικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας ένα ποτό ή ένα αφέψημα, σας περιμένουμε για να μοιραστούμε μια ενδιαφέρουσα βραδιά.

 

Ομάδα κατοίκων « Η Κυψέλη μας»

 

 

0