Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορεί το βιβλίο του Stephane Garnier “OFF: Η ζωή αρχίζει όταν κλείνεις το κινητό” σε μετάφραση Κρίστυς Κουνινιώτη

 

92 καταστάσεις που το smartphone σας γίνεται τοξικό.

92 περιπτώσεις που το smartphone σας δε σας χρησιμεύει σε τίποτα.

92 καλοί λόγοι για να το κλείσετε. 

92 λύσεις για να το εγκαταλείψετε οριστικά!

 

 

Το βιβλίο

Stephane Garnier

“OFF

Η ζωή αρχίζει όταν κλείνεις το κινητό”

ΙΔ473

ISBN 978-960-14-3428-5

Αθήνα 2019

Σειρά:

Σελίδες: 240

Τιμή:  € 13,90 (με ΦΠΑ)

Μετάφραση από τα γαλλικά

ΚΡΙΣΤΥ ΚΟΥΝΙΝΙΩΤΗ

 

 

Δεν πρόκειται πια για μόδα, αλλά για μια νέα πραγματικότητα. Μια νέα εικονική πραγματικότητα, στην οποία πρέπει να χτυπάει ο καθένας κάρτα μέχρι να γίνει πανταχού παρών παράγοντάς της, μέχρι να συνδεθεί μαζί της, όπως με μια ενδοφλέβια που μας κρατά στη ζωή. Κι έτσι το τηλέφωνο γίνεται ο απαραίτητος σύντροφός μας, ένα αντικείμενο από το οποίο δυσκολευόμαστε να απομακρυνθούμε. Η πραγματική αιτία της τοξικότητάς του είναι η αλόγιστη χρήση του. Αν όμως κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές στις συνήθειές μας, αν επανακτήσουμε την ισορροπία μειώνοντας την εξάρτησή μας από το κινητό και το χρησιμοποιούμε σωστά, θα ξαναβρούμε στιγμές, βλέμματα, μικρές χαρές που χθες μας φαίνονταν πολύ προφανή, πολύ φυσικά και σήμερα, πολλές φορές, δε βλέπουμε πια.

 

 

Ο Συγγραφέας

Ο Στεφάν Γκαρνιέ γεννήθηκε στη Λιόν της Γαλλίας στις 4 Αυγούστου 1974. Είναι συγγραφέας, κειμενογράφος και στιχουργός. Ζει μεταξύ Λιόν και Παρισιού.

Από τις Εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο του “Ζήσε Όπως η Γάτα” που έγινε διεθνές best seller.

www.stephanegarnier.com

 

 

 

 

1