, Τασούλα Επτακοίλη «Ο Γκάρης» από τις εκδόσεις Πατάκη

Από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο της Τασούλας Επτακοίλη «Ο Γκαρής»σε εικογράφηση Στέλλας Στεργίου

 

Μια συναρπαστική ιστορία για το πιο παρεξηγηµένο από τα οικόσιτα ζώα. Και µια απόδειξη ότι όποιος αποφασίσει να πολεµήσει την αδικία θα ανακαλύψει πως είναι πολύ πιο δυνατός από όσο νοµίζει…

 

 

Το βιβλίο

, Τασούλα Επτακοίλη «Ο Γκάρης» από τις εκδόσεις Πατάκη

Τίτλος: Ο Γκάρης

Συγγραφέας: Τασούλα Επτακοίλη

Εικονογράφηση: Στέλλα Στεργίου

ΣΕΙΡΑ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ 

ISBN: 978-960-16-8147-4

ΣΧΗΜΑ: 14Χ21

ΣΕΛΙΔΕΣ: 80

ΤΙΜΗ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 6,60 €

ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

 

– Πετάει ο γάιδαρος;

– Για να δούµε…

Ο Γκάρης ήταν ένας γάιδαρος όπως όλοι οι άλλοι. ∆ούλευε σκληρά, κουβαλούσε φορτία, είχε υποµονή, άντεχε στην πείνα και στη δίψα. Μέχρι που µια µέρα, ο Γκάρης άλλαξε και δεν ήταν πια ένας γάιδαρος όπως όλοι οι άλλοι. Απέκτησε δυνάµεις που κανένας από τη γενιά του δεν είχε ποτέ, ούτε είχε καν ονειρευτεί, για να βοηθάει όλα τα ζώα που έχουν ανάγκη.

Γι’ αυτό µιλούν γι’ αυτόν µε θαυµασµό πρόβατα και γουρούνια, κότες και λαγοί, αετοί και µοσχάρια. Ακόµα και άλογα. Ή µάλλον, κυρίως τα άλογα. Και δεν τον θαυµάζουν µόνο. Τον ζηλεύουν. Γιατί ξέρουν καλά πως ούτε µε µια τρίχα από την ουρά του δεν µπορούν να συγκριθούν.

 

 

Η Συγγραφέας

Η Τασούλα Επτακοίλη γεννήθηκε στη Σάμο. Μεγάλωσε στον Πειραιά. Το πρώτο παραμύθι που θυμάται από τα παιδικά της χρόνια είναι Ο Ανδροκλής και το λιοντάρι του Αισώπου το οποίο της είχε διαβάσει η γιαγιά της όταν ήταν περίπου τριών ετών και που, μέχρι να μάθει ανάγνωση, της το είχε διαβάσει αμέτρητες φορές. Ο παππούς της προτιμούσε να αυτοσχεδιάζει. Της αφηγούνταν το Σταχτοπιτούρι (!), μια δική του εκδοχή της Σταχτοπούτας. Σπούδασε κλασική φιλολογία και δημοσιογραφία και εργάζεται ως δημοσιογράφος. Μπορεί η ιδια να έχει μεγαλώσει, αλλά αγαπά ακόμα τα παραμύθια και ειδικά αυτά με τα ζώα. Αγαπάει και τα γαιδουράκια και πάντα θυμάται τη Ριρίκα, τη γλυκιά γαιδουρίτσα που είχε η οικογένειά της στο χωριό και η οποία λάτρευε τις καρπουζόφλουδες και τα χάδια στη μουσούδα της.

 

, Τασούλα Επτακοίλη «Ο Γκάρης» από τις εκδόσεις Πατάκη

 

 

0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *