Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Αν μπορούσες να τελειώσεις τον έρωτα μ’ ένα χάπι, θα το έκανες;

Στο άμεσο μέλλον ο έρωτας κατηγοριοποιείται ως ψυχική ασθένεια. Η εικοσιεξάχρονη Φωτεινή αποφασίζει να εισαχθεί σε μια κλινική «συναισθηματικής αποτοξίνωσης» προκειμένου να επουλώσει τα τραύματα που της προκάλεσε η τελευταία ερωτική της περιπέτεια. Την επίβλεψη και τη θεραπεία της θα αναλάβει η Μίνα Παναγιώτου, η διακεκριμένη επιστήμονας που εφηύρε το χάπι που σε απαλλάσσει από κάθε ερωτική εξάρτηση.

Τα επικίνδυνα μυστικά που κρύβουν η μία από την άλλη, και πολλές φορές κι από τον ίδιο τους τον εαυτό, θα μετατρέψουν τη διαδικασία της θεραπείας σ’ έναν ακήρυχτο, ψυχρό πόλεμο, που θα ενταθεί ύστερα από την ξαφνική έλευση ενός μυστηριώδους νεαρού ασθενή. Σαν από μηχανής θεός –μπορεί και διάβολος– ο άντρας αυτός θα φέρει τις δύο γυναίκες αντιμέτωπες με τις επιλογές τους και θα τις κάνει να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους απέναντι στη ζωή και στον έρωτα.

O Γιώργος Καστέλλης πραγματοποιεί δυναμική είσοδο στον χώρο της λογοτεχνίας υπογράφοντας ένα αριστοτεχνικά δομημένο θρίλερ ανατροπών, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…

Συγγραφέας: Γιώργος Καστέλλης/ Σελ. 345/ Διαστάσεις 14Χ21/ ΙSBN 978 618 5307 10 3/ Κωδικός: 1745/ Χρονολογία Έκδοσης Νοέμβριος 2017

Ιστοσελίδα του βιβλίου : Εκδόσεις Πνοή

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Γιώργος Καστέλλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε θέατρο και κινηματογράφο. Το 2017 εξέδωσε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο “Ερωσφόρος” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Πνοή” και ήδη έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς.

Ο συγγραφέας μιλάει σε ραδιοφωνική συνέντευξη για το βιβλίο του :

1