Είναι θεατρική παράσταση ? Η μήπως ένα διαδραστικό ραδιόφωνο επί σκηνής ? 

Το ” Που πας καλέ μου Λουστράκο ? “ είναι ίσως από τις πιο έξυπνες ιδέες που έχω συναντήσει στα χρόνια που κυκλοφορώ και ακροβατώ ανάμεσα σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις .

Ο Αλέξανδρος (Καναβός )και η Παναγιώτα (Χαϊδεμένου ), η Παναγιώτα και ο Αλέξανδρος.

Δυο υπέροχα δροσερά παιδιά αποδίδουν ένα κείμενο που είναι κομμενο και ραμμένο στα μέτρα τους ξεδιπλώνοντας το υποκριτικό τους ταλέντο αλλά και την ραδιοφωνική τους εμπειρία σε μια παράσταση που μόνο εθισμό μπορεί να σου προκαλέσει .

Μια ραδιοφωνική εκπομπή στήνεται στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με το κοινό να συμμετέχει με ανοιχτά τα κινητά . Ναι καλά διαβάσατε , γιατί την έκπληξη αυτής της πανέξυπνης παράστασης δεν την αποκάλυψα ακόμα . Καθε Δευτέρα υπάρχει και ένας καλεσμένος μουσικός μαζί τους ,όπου εμείς μπορούμε να κάνουμε ερωτήσεις και εκείνος απαντάει. Ανάμεσα στην πολύ ωραία συνέντευξη που βλέπουμε επί σκηνής ο κάθε καλλιτέχνης μας αποζημιώνει με αγαπημένα τραγούδια. 

Χθες το βράδυ ήμουν ξανά εκεί με την  υπέροχη Μπέσσυ Αργυράκη ως καλεσμένη . Τά σαρωσε όλα με την φωνή της και την αμεσότητα της , με το μπρίο και το ταπεραμέντο της και που πάντα θα λέω ότι η παλιάς κοπής καλλιτέχνες ( και το γράφω με απόλυτο σεβασμό ) δεν είναι τυχαίοι στις πρώτες θέσεις . Κυρία Αργυράκη αν πραγματικά αγαπώ τα τραγούδια σας , χθες το βράδυ σας λάτρεψα σαν άνθρωπο .

Ως άνθρωπος με βαθιά χωμένο το μικρόβιο του ραδιοφώνου και με απέραντη αγάπη στη μουσική και το θέατρο έβλεπα ξανά και ξανά τον εαυτό μου να βρίσκεται εκεί πάνω στη σκηνή μαζί με όλα αυτά που αγαπώ και με συμπληρώνουν ως προσωπικότητα .

Αυτή την παράσταση δεν μπορείς να τη δεις μια φορά μόνο . Πρέπει να είσαι εκεί κάθε Δευτέρα παρέα  με τον Αλέξανδρο και την Παναγιώτα ,την Παναγιώτα και τον Αλέξανδρο.

Αλλή μία παράσταση έμεινε , για φέτος και μπορώ να αποκαλύψω το όνομα της τελευταίας καλεσμένης που θα είναι η κυρία Κατερίνα Στανίση ( Stay tuned για το δελτίο τύπου )

Εγώ θα είμαι πάλι εκεί …  Εσείς τι θα κάνετε τη Δευτέρα ?

Info 

Κάθε Δευτέρα στις 20:30 ακριβώς, πιάνουμε τα μικρόφωνα από το
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Καλεσμένοι μέχρι σήμερα, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, οι Χρήστος
Θηβαίος, Πάνος Παπαϊωάννου, Lia Hide, Λάκης Παπαδόπουλος, Σταύρος
Σαλαμπασόπουλος, Ελένη Πέτα, Παντελής Κυραμαργιός, Κορίνα Λεγάκη !

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Κωστής Καπελώνης
Παίζουν οι: Αλέξανδρος Καναβός, Παναγιώτα Χαϊδεμένου
Ιδέα-Σύλληψη: Παύλος Λάμπρου
Κείμενα: Κωστής Γωγιός
Φωτισμοί: Κωστής Καπελώνης
Βοηθός σκηνοθέτη: Νάγια Παπαπάνου
Μουσική Σύνθεση: Χρήστος Θεοδώρου
Σκηνικά-Κοστούμια: Κωστής Καπελώνης
Video: Αννίτα Σπιθάκη
Εικαστικά – Γραφιστικά – Application: The Smiling Hippo
Οργάνωση Παραγωγής: Σοφία Καραγιάννη

Φωτογραφίες κειμένου : Μαρίνα Χαρίτου ( ναι η αδελφή μου , γιατί όπως πάντα αφοσιώνομαι και ξεχνάω να τραβήξω ) 

4