Η θυελλώδης ιστορία αγάπης των Άλι και Νόα, παρουσιάζεται στο σανίδι

 

Η θυελλώδης ιστορία αγάπης των Άλι και Νόα δοκιμάστηκε πολλές φορές από εμπόδια, είτε οικογενειακά ή κοινωνικά και στο τέλος επιβίωσε. Θα καταφέρει να…επιβιώσει και στο Μπρόντγουεϊ;

 

Το «The Notebook», η ταινία από το 2004 που βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Νίκολας Σπαρκς (1996) σε σκηνοθεσία Νικ Κασσαβέτης, πρόκειται να μεταφερθεί από τη μεγάλη οθόνη στη θεατρική σκηνή. Τη μουσική θα συνθέσει η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Ινγκρίντ Μάικλσον, η οποία θα γράψει και τους στίχους στα τραγούδια της παράστασης. Το σενάριο αναλαμβάνει η παραγωγός Μπέκα Μπρανστάτερ («This Is Us»).

 

 

 

Κι ενώ η παραγωγή του μιούζικαλ βρίσκεται σε προετοιμασία, δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία πρεμιέρας. Ωστόσο, η Μάικλσον εμφανίστηκε πρόσφατα στην αμερικανική εκπομπή «The Today Show» και μίλησε για πρώτη φορά για το εγχείρημα στο οποίο εργάζεται εδώ και ενάμισι χρόνο.

 

«Όταν με πλησίασαν για να εργαστώ στο “The Notebook”, πήγα στην τουαλέτα, έβαλα τα κλάμματα και μετά επέστρεψα στο μίτινγκ», είπε η Μάικλσον. «Αγάπησα την ταινία και την ιστορία από την πρώτη στιγμή. Η ιδέα της μετατροπής σε μιούζικαλ, με συγκίνησε. Ξεκίνησα να γράφω τη μουσική εκείνο το βράδυ, μετά τη σύσκεψη, πριν προσληφθώ. Ανυπομονώ να ακούσει ο κόσμος όλους αυτούς τους χαρακτήρες να τραγουδούν στη σκηνή».

 

Το «The Notebook» αποτελεί το δεύτερο φιλμ, μετά το «Mean Girls» που βρίσκει δεύτερη ζωή, χρόνια μετά την ταινία.

 

 

0