«Θεατρικά Μονόπρακτα» στο θέατρο ΠαραμυθίαςΑιτήσεις Συμμετοχής: έως 27 Αυγούστου 2019.

 

Στα πλαίσια παρουσίασης και ανάδειξης νέων θεατρικών έργων, θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα «Θεατρικά Μονόπρακτα», από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 έως και την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, στο θέατρο Παραμυθίας (Παραμυθιάς 27 και Mυκάλης, Κεραμεικός, ΑΘΗΝΑ).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε θεατρικές ομάδες.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με νέα άπαιχτα θεατρικά μονόπρακτα νέων ή καταξιωμένων συγγραφέων, με διάρκεια από 5 έως 30 λεπτά.

Οι θεατρικές ομάδες πρέπει να έχουν έτοιμο το θεατρικό τους έργο με επιλογή δικών τους συντελεστών, ηθοποιών κ.λπ. Τα σκηνικά αντικείμενα του χώρου θα πρέπει να είναι πρωτοποριακά-αφαιρετικά και να μην ξεπερνούν 3 συνολικά αντικείμενα σκηνογραφίας.

Τα μονόπρακτα και οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από Κριτική Επιτροπή στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν έως και 27 Αυγούστου 2019 στο info@paramithias.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την Αίτηση Συμμετοχής στο http://www.paramithias.gr ή να την ζητήσουν στο info@paramithias.gr να τους αποσταλεί.

Στην πρωτοβουλία αυτή, υποστηρικτές είναι η Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών, η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Αλμπέρτα Τσοπανάκη στο τηλέφωνο 6974646343 (Ώρες επικοινωνίας: 18:00 – 20:00).

 

 

 

1