Με απόλυτη επιτυχία δόθηκε η παράσταση που έστησε με μαεστρία και έμπνευση ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος  Δημήτρης Γιώτης. Το αδιαχώρητο μέσα στην αίθουσα αφού κατάφεραν και…στριμώχτηκαν 400 θεατές ενώ άλλοι 150 περίπου δυστυχώς έμειναν απ’ έξω και δεν απόλαυσαν την ξεκαρδιστική κωμωδία που δημιούργησε ο Δημήτρης Γιώτης.

 

Σύγχρονη, γρήγορη, εύστοχη παράσταση  που ξεδιπλώνει τις σχέσεις του σήμερα. Οι αγωνίες του σημερινού Έλληνα σε μια Ελλάδα της…ανάκαμψης και η αιώνια αντιπαλότητα του αρσενικού με το θηλυκό.

 

Το κοινό απόλαυσε την κάθε στιγμή ξεσπώντας σε γέλια χαρίζοντας απλόχερα το χειροκρότημα στην αστείρευτη ενέργεια, την ερμηνεία μα και στις έξυπνες ατάκες που διαδέχονταν η μια την άλλη αποδεικνύοντας και μια άλλη πλευρά του Δημήτρη Γιώτη σ ένα απίστευτο interactive .

 

Απ’  τα μεγάλα ατού της παράστασης  οι στιγμές προβληματισμού και αναθεώρησης των πραγμάτων και της σημερινής πραγματικότητας πράγμα που δείχνει ότι υπήρχε δουλειά και σκέψη και δεν ήταν μια κωμωδία …ελαφρά την καρδία .

 

 Μια σύγχρονη κωμωδία λοιπόν που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, χαρίζοντας μιάμισης ώρας γέλιου με τραγούδια και χορούς (στο πλάι του η Δανάη Μιχαλάκη στάθηκε αξιοπρεπώς) όπου δεν έλειψαν  στοιχεία stand up comedy παρασύροντας τον κόσμο στον τρελό ρυθμό της παράστασης.

 

 Τέλος αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στο Δήμαρχο της Νέας Σμύρνης κύριο Σταύρο Τζουλάκη καθώς και στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κύριο Βαγγέλη Χατζατουριάν για το φεστιβάλ που έγινε θεσμός και χαρίσει στους δημότες τους ωραίες καλλιτεχνικές στιγμές.

 

 

0