Άνοιξη. Ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, εγκαθίσταται σε ένα νέο σπίτι σε μια μικρή πόλη θέλοντας να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Η σχέση τους θα αντέξει το χειμώνα για να ξανάρθει η άνοιξη… Το θεατρικό έργο Balance γραμμένο από τη Νάνσυ Σπετσίωτη και σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά έρχεται τον Νοέμβριο στο VAULT Theater Plus για λίγες μόνο παραστάσεις.

 

 

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

 

Οι ηθοποιοί για τους ρόλους και τη συνεργασία τους:

 

Το Balance είναι ένα πολύ επίκαιρο έργο που έχει να κάνει με τη σχέση ενός ζευγαριού και πως η ευτυχία μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε μια τραγωδία. Ο ρόλος του Χ είναι μια μεγάλη πρόκληση γιατί φτάνει σε ακραίες αντιδράσεις, και εχει σημαντικές και απότομες μεταπτώσεις στη συμπεριφορά του.

Η συνεργασία όλου του team σε αυτό το έργο είναι απλά εξαιρετική. Φοβερό κλίμα και πολλή δημιουργικότητα. Δε θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερους συνεργάτες.

Θάνος Κρομμύδας

 

Το Balance είναι η ιστορία ενός ζευγαριού (του Χ και της Ψ) όπου η σχέση τους προσπαθεί να «ισορροπήσει» από την άνοιξη έως το χειμώνα. Ο ρόλος που υποδύομαι είναι μια νέα γυναίκα, ρεαλίστρια και πρακτική, αλλά με χιούμορ. Η «Ψ» έχει αποκτήσει κινητικό πρόβλημα μετά από ένα ατύχημα πράγμα που δεν θέλει να της σταθεί εμπόδιο στη νέα της ζωή και φαίνεται αποφασισμένη να το ξεπεράσει με τη βοήθεια του συντρόφου της. Μέσα στο έργο φανερώνεται η πάλη που έχει ο καθένας με την ψυχή του.

Η καλή και ομαλή συνεργασία δεν είναι δεδομένη στο χώρο μας. Ο Θοδωρής πραγματικά έφτιαξε μια ομάδα που ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Η χημεία μας είναι αναμφισβήτητη!

Αντιγόνη Μακρή

 

 

Θέλω δύσκολα για να χω να λύνω. Τα εύκολα σε μουδιάζουν. Σε αγκυλώνουν.

 

Υπόθεση του έργου:

Άνοιξη. Ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, εγκαθίσταται σ’ ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα θέλοντας να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. Η κοπέλα αντιμετωπίζει μια κινητική αναπηρία και το αγόρι έχει βάλει στόχο τη βελτίωση της. Ο πρώτος καιρός περνά, το σπίτι ξαναστήνεται και η υγεία της βελτιώνεται. Η σχέση τους είναι πιο δυνατή και το πάθος της ερωτικής επιθυμίας τους καθορίζει. Η σχέση τους θα αντέξει το χειμώνα για να ξανάρθει η άνοιξη.

 

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

 

Συγγραφέας: Νάνσυ Σπετσιώτη

Απόδοση και Σκηνοθεσία: Θοδωρής Βουρνάς

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευρώπη Αργυρόπουλου

Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Αγιαννίτης

Φωτογραφίες Πρόβας: Μυρτώ Κιτσάντα

 

Ηθοποιοί (αλφαβητικά):

Θάνος Κρομμύδας και Αντιγόνη Μακρή

 

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Τετάρτη και Πέμπτη 21:00 από 2 Νοεμβρίου 2022

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Προπώληση viva :

https://www.viva.gr/tickets/theater/balance/vault-theatre-plus/

 

Γενική είσοδος: 14 ευρώ

Φοιτητές / Σπουδαστές / Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων / ΑμΕΑ / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ):

10 ευρώ

Ατέλειες: 8 ευρώ

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ.

 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VAULT:

Μελενίκου 26 Βοτανικός, πλησίον Σταθμού Μετρό Κεραμεικός

Πληροφορίες: 694 953 4889 / 698 660 4174

Email: vaultvotanikos@gmail.com

FB Page: https://www.facebook.com/VAULTTheatreGr1/

 

 

1