Στον κήπο των παραμυθιών μια κούκλα κι ένας παλιάτσος ανακαλύπτουν όλη την ομορφιά της ζωής μέσα από την ποίηση και το τραγούδι του Τάκη Χρυσούλη, σε σκηνοθεσία Αλίκης Κατσαβού, στο Θέατρο Άβατον.

 

Του τραγουδιού το παραμύθι στο θέατρο Άβατον

Από 6/2 έως 17/4 Εισιτήρια Online

 

Μια κούκλα συναντά έναν παλιάτσο και μαζί ξεκινούν ένα ταξίδι για να ανακαλύψουν τα «μυστικά» του κόσμου, εκεί που τα λουλούδια μιλούν, τ’ άστρα τραγουδούν και τα σύννεφα χορεύουν παρέα με τα κύματα της θάλασσας.

Στο ταξίδι αυτό, μέσα από τα δημιουργήματα του νεοελληνικού πολιτισμού που μας χάρισαν από διεθνή βραβεία έως βραβεία Νόμπελ και παγκόσμια αναγνώριση, τους ήρωες συνοδεύουν και οι μικροί θεατές, πότε ως πλάσματα της φύσης και πότε ως ναύτες.

Η παράστασή μας στοχεύει στην ανάδειξη της πλούσιας ποιητικής κληρονομιά μας, μέσα από τους στίχους μεγάλων Ελλήνων ποιητών (Ελύτης, Σεφέρης, κ.α.) όπως αυτοί έχουν μελοποιηθεί από σημαντικούς συνθέτες.

 

 

 

Ταυτότητα παράστασης:
Τίτλος: Του τραγουδιού το παραμύθι
Είδος: Συμμετοχικό θέατρο για παιδιά
Κείμενο: Τάκης Χρυσούλης
Σκηνοθεσία: Αλίκη Κατσαβού
Μουσική Επιμέλεια – Ενορχήστρωση: Θοδωρής Μπρουτζάκης
Φωτογραφιες: Σίμος Εκιζόγλου
Παίζουν: Αλίκη Κατσαβού, Ιάσων Λαγουτάρης

 

Τιμές εισιτηρίων: 10€ (γενική είσοδος, Αγορά Εισιτηρίου online), 5€ (άνεργοι, πολύτεκνοι)
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή, 12:00
Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Γκάζι 118 54 (250μ. από τον σταθμό Μετρό «Κεραμεικός»), τηλέφωνο: 2103412689, e-mail: avatontheatre@gmail.com, Site: www.theatroavaton.gr Facebook page: www.facebook.com/avatontheater 
ΠληροφορίεςΙνστιτούτο Παιδαγωγικού Θεάτρου – Θεατρομάθεια, Τηλέφωνο: 2109025025, Site: www.theatromathia.gr, Facebook page: www.facebook.com/theatromathia, Instagram account: www.instagram.com/theatromathia

 

 

 

2