Ο Ιούνιος θα χαρακτηριστεί από την ευχάριστη και έντονη επικοινωνία, ιδιαίτερα μάλιστα ότι αφορά τα αισθηματικά θέματα.

 

Εξακολουθεί να μας επηρεάζει το ευνοικό τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα και αντισταθμίζει λίγο τις εντάσεις από τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή η όψη που θα δημιουργηθεί και στα μέσα Αυγούστου έχει στο επίκεντρο της τον ανθρωπισμό και την κοινωνική δικαιοσύνη, θα αρχίσει πλέον όλο και περισσότερος κόσμος να συνειδητοποιεί ότι το πνεύμα είναι πολύ σημαντικότερο από την φθαρτή ύλη. Μπορεί να επιλυθούν πολλά κοινωνικά προβλήματα και να αναδειχθούν άνθρωποι που κατέχουν συλλογική αντίληψη όπως και πρωτοποριακοί καλλιτέχνες. 

Γύρω στις 6 μόνο η επικοινωνία μπορεί να χολώσει επειδή ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει πλάνες και σκάνδαλα και στις 14 – 16 η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις ή ακόμα και να ακυρωθούν ξαφνικά επαγγελματικές συμφωνίες που έδειχναν να κυλούν ευνοικά ή στα αισθηματικά μια σχέση που έχει ξεκινήσει πρόσφατα πολλά υποσχόμενη να καταλήξει σε απότομο χωρισμό. Στις 18 ξεκινάει η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα που θα διαρκέσει μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να αναλογιστούμε τι δεν κάναμε σωστά και υπάρχει αυτή η ταραχή. Στις 21 θα μπει πια ο Ήλιος στον Καρκίνο και όλοι θα έχουν μια πιο γλυκιά διάθεση, μπαίνουμε πλέον και τυπικά στο καλοκαίρι, παρ’όλα αυτά η Πανσέληνος στον Αιγόκερο θα ταράξει πάλι τα νερά.

 

Ας δούμε όμως και την Σελήνη μέσα στον Ιούνιο.

 

Νέα Σελήνη, στις 13 Ιουνίου στους Διδύμους.

Αυτή η νέα Σελήνη ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Συμπίπτει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα πράγμα που θα μας κάνει να θέλουμε να απολαύσουμε σαν παιδιά την ζωή με τις ομορφιές της και μάλιστα με νότες χλιδής. Βέβαια στις 15 η δυσαρμονική όψη Αφροδίτη – Ουρανού φέρνει κλονισμούς σε αισθηματικά και οικονομικά και η αντίθεση Ερμή – Κρόνου δεν ευνοεί τις διαπραγματεύσεις. Κάντε όμως υπομονή γιατί η νέα Σελήνη στους Διδύμους μαζί με την Αφροδίτη που μπαίνει στον Λέοντα θα φέρει μέχρι και τις 9 Ιουλίου τουλάχιστον, ευχάριστες στιγμές.

 

Πανσέληνος, στις 28 Ιουνίου στον Αιγόκερω.

Η πανσέληνος αυτή θα είναι αρκετά βαριά γιατί θα είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο. Θα κυριαρχούν μελαγχολικά και απαισιόδοξα συναισθήματα. Γίνετε και ανάδρομος ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι τις 28 Αυγούστου οπότε πρέπει να ζυγίσουμε κατά πόσον ήμασταν δυναμικοί. Μήπως παρακάναμε τον αρχηγό ή μήπως έπρεπε να είμαστε ακόμα πιο επιθετικοί το προηγούμενο διάστημα. Η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου δεν βοηθάει την κατάσταση και φέρνει εντάσεις και σκάνδαλα σε σχέση με ανώτερα στην κυριαρχία πρόσωπα, από διευθυντές μέχρι πρωθυπουργούς.

 

Κριός

 

Ο μήνας ξεκινά με τρεις ολόκληρες θετικές όψεις που φέρνουν ευχάριστη διάθεση. Ο Άρης εναρμονίζεται με τον Ερμή φέρνοντας σας χάρη λόγου και επιβλητική επικοινωνία. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και το τρίγωνο που κάνει με τον Δία θα σας κάνει να νιώσετε πολύ δυνατά συναισθήματα, ειδικά μέσα στην οικογένεια σας. Τέλος το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα τονώσει την διαίσθηση σας και τα ρομαντικά σας αισθήματα. Μπορεί να σας απασχολεί ευχάριστα η οικογένεια αλλά από τις 13 που θα μπει η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας απασχολήσουν πολύ ευχάριστα και τα ερωτικά θέματα, θα νιώσετε έντονα συναισθήματα  και θα θέλετε να ζήσετε τον έρωτα στο μάξιμουμ. Στις 26 ο κυβερνήτης σας Άρης θα ξεκινήσει ανάδρομη πορεία και σίγουρα μέχρι και τον επόμενο μήνα θα έχετε πλέον κουραστεί πάρα πολύ με τις κοινωνικές εκδηλώσεις και επαφές και θα έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε. Τέλος του μήνα θα είναι δύσκολη η Πανσέληνος στις 28 για εσάς, προσέξτε μην έρθετε σε σύγκρουση με άτομα κύρους παρ’ότι έχετε δίκιο ότι σας καταπιέζουν

 

Ταύρος

 

Το καλοκαίρι ξεκινά πολύ όμορφα, με αισιοδοξία και ερωτική διάθεση. Η Αφροδίτη που ενεργοποίησε το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα στα τέλη του Μαίου ακόμα σας χαρίζει συναισθηματικές, ερωτικές στιγμές αλλά και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Οι Ταύροι του Απριλίου είσαστε πιο δύσκολα γιατί ο Άρης από τον Υδροχόο σας φέρνει σε αντιπαράθεση στην εργασία σας με ανωτέρους σας αλλά και γενικότερο εκνευρισμό στα επαγγελματικά, στο τέλος του μήνα δε, που θα γίνει και ανάδρομος θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε και όλες τις εκκρεμότητες που τυχόν αφήσατε πίσω. Καλύτερα να είστε υπομονετικοί και ανεκτικοί αυτή την περίοδο. Από τις 12 και μετά η επικοινωνία γίνετε ευκολότερη και με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 13 ασχολείστε πιο ευχάριστα με τα θέματα της οικίας σας. Ο Ουρανός ειδικά εσάς των πρώτων ημερών του ζωδίου, σας πιάνει και έχετε ξεκινήσει να ζείτε πρωτόγνωρες εμπειρίες. Τέλος του μήνα η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να οριοθετήσετε τα θέλω σας.

 

Δίδυμοι

 

Ένας πολύ ενδιαφέρον μήνας ξεκινά για εσάς αγαπητοί Δίδυμοι. Ο Άρης από τον Υδροχόο σας γεμίζει με δύναμη, ενέργεια και διάθεση για ανατρεπτικές πρωτοβουλίες. Τώρα νιώθετε έτοιμοι να υλοποιήσετε σχέδια που είχατε βάλει στον πάγο, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάιο. Μην ξεχνάτε όμως ότι από τις 26 θα είναι ανάδρομος ο Άρης που σας δίνει αυτή την ενέργεια και μπορεί τελικά τότε να τα παρατήσετε. Ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκετε μέσα στο ζώδιο σας μέχρι και τις 12 του μήνα οπότε τώρα υπογράψτε συμφωνίες, συζητήστε, πηγαίνετε εκδρομή! Τα συναισθήματα σας που θα ήταν καλύτερο να μην τα ανακατέψετε με οικονομικά θέματα, θα ζωηρέψουν ακόμη περισσότερο μετά τις 13. Έτσι και αλλιώς λάμπετε και ξεχωρίζετε γιατί είναι τα γενέθλια σας. Η νέα Σελήνη στις 13 θα σας δώσει ακόμα μεγαλύτερη επικοινωνιακή ώθηση και θα θέλετε να αλλάξετε συνήθειες, εξωτερική εμφάνιση, σχέσεις και γενικά ένας δυνατότατος αέρας ανανέωσης θα φυσήξει στην ζωή σας. Παρ’ όλη την καλή σας διάθεση μην εκμυστηρευτείτε μυστικά σας.

 

Καρκίνος

 

Το πρώτο μισό του Ιουνίου προβλέπεται άκρως ερωτικό! Σημαντικές νέες σχέσεις έρχονται στην ζωή σας. Το θεαματικό τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα συνεχίζει να σας δίνει ελπίδα και όνειρα για καλύτερη ερωτική ζωή, συνεχίζετε να εκφράζεστε συναισθηματικά και να χαρίζετε την αγάπη σας στους γύρω σας. Όσοι είστε μόνοι πολύ πιθανόν να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία. Από τις 12 θα έρθει και ο Ερμής στο ζώδιο σας καθώς και ο Ήλιος στις 21, πραγματικά πέφτουν όλοι οι προβολείς επάνω σας και λάμπετε, ειδικά δια του λόγου σας και της έκφρασης σας. Μετά τις 18 μην διστάσετε να κάνετε νέες ωφέλιμες συμφωνίες. Τα δύσκολα είναι τα οικονομικά σας, κληρονομικά και φορολογικά μπλεξίματα θα σας προβληματίσουν έντονα. Η Πανσέληνος θα είναι και αυτή δύσκολη τέλος του μήνα γιατί συμμετέχει και ο Κρόνος και μπορεί να φέρει μια πρόσκαιρη  κρίση σε μια σχέση ή στενή συνεργασία.

 

Λέων

 

Ένας πολύπλοκος θα έλεγα μήνας ξεκινά για εσάς αγαπητοί Λέοντες. Η προσωπική σας ζωή σας προβληματίζει και την υπεραναλύετε. Ο Άρης από απέναντι σας σας κάνει να βρίσκεστε σε υπερένταση και να σας φταίνε οι άλλοι. Καλύτερα να κάνετε υποχωρήσεις και μην τσακώνεστε με τους συμβίους σας ή τους στενούς συνεργάτες γιατί σας περιμένει και η ανάδρομη πορεία του Άρη στο τέλος του μήνα και εκεί θα μετανιώσετε πολύ για τους τυχόν λάθος χειρισμούς σας, ειδικά οι Λέοντες του Ιουλίου. Υπάρχουν όμως και πολύ ευχάριστα νέα, η Αφροδίτη από τις 13 θα σας κάνει να νιώσετε κάποιες όμορφες στιγμές μέσα στην ένταση που υπάρχει και ο Ερμής και Ήλιος από τους Διδύμους θα σας κάνουν να επικοινωνήσετε καλύτερα με το περιβάλλον σας. Γενικά όμως προσοχή γιατί ο Ουρανός στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας φέρνει αστάθεια στα επαγγελματικά και ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό αναβολές και τελειώματα σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας.

 

Παρθένος

 

Το πρώτο μισό του μήνα φέρνει καλοπροαίρετη συμπεριφορά από μέρους σας στους άλλους και μια ρομαντική διάθεση. Ο Ποσειδώνας που είναι απέναντι σας και το τρίγωνο που κάνει με τον Δία έχει ήδη ενεργοποιηθεί και σας υπόσχεται καλύτερες μέρες για όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Στην συνέχεια βοηθάει και η Αφροδίτη αυτό το τρίγωνο και είσαστε πλέον έτοιμοι να πετάξετε στον έβδομο ουρανό! Την ίδια περίοδο θα είναι και ο Ερμής στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα βγείτε με φίλους, θα διασκεδάσετε και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και έναν νέο έρωτα. Ενδιαφέρουσες προτάσεις μπορεί να σας γίνουν στα επαγγελματικά σας, προσέξτε όμως μην κοντραριστείτε με άτομα κύρους. Οι Παρθένοι του Αυγούστου αναλαμβάνετε όλο και περισσότερες ευθύνες και κινδυνεύετε πλέον από υπερκόπωση. Στο τέλος του μήνα ο ανάδρομος πλέον Άρης και η Πανσέληνος σας φέρνουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση στην εργασία και σας αναγκάζουν να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις.

 

Ζυγός

 

Το καλοκαίρι ξεκινά πολύ δυναμικά για εσάς αγαπητοί Ζυγοί! Ο Ερμής από τους Διδύμους εναρμονίζεται με τον Άρη στον Υδροχόο, τα άλλα δύο ζώδια του αέρα μαζί με εσάς και σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση, δυναμικό λόγο και μεγάλη πειθώ. Εκφράζεστε χωρίς φόβο και κάνετε αισιόδοξα σχέδια. Στα συναισθηματικά είσαστε λίγο μουδιασμένοι λόγω της Αφροδίτης στον Καρκίνο και μπερδεύετε τα αισθηματικά με τα οικονομικά. Από τις 13 όμως που θα μπει η Αφροδίτη στο Λιοντάρι και η νέα Σελήνη στους Διδύμους θα νιώσετε επιπλέον αυτοπεποίθηση και θα θελήσετε να κάντε ένα άνετο ταξιδάκι. Ο Ερμής παραμένει στον Καρκίνο από τις 12 μέχρι και τις 28 του μήνα και σας κάνει να διστάζετε να μιλήσετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα για τα θέλω σας και τις ανάγκες σας. Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα θα σας υπενθυμίσει ότι έχετε αναλάβει πάρα πολλές ευθύνες και δεν αντέχετε τόσο βάρος, ειδικά σε οικογενειακά θέματα.

 

Σκορπιός

 

Ένας πολύ καλός μήνας ξεκινά για εσάς αγαπητοί μου Σκορπιοί, ειδικά στις αρχές του. Ο Δίας παρ’ότι ανάδρομος ενεργοποιείτε αρμονικά από τον Ποσειδώνα και περνάτε μια περίοδο ευημερίας και αισιοδοξίας. Η Αφροδίτη μέχρι τις 13 μπαίνει και αυτή στο παιχνίδι από τον Καρκίνο και τονίζει έντονα την ερωτική σας διάθεση! Ίσως να παρασυρθείτε και σε ένα ρομαντικό ειδύλλιο που θα σας ανεβάσει στα ουράνια! Οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου έχετε προβλήματα στο σπίτι από τον Άρη στον Υδροχόο και οικογενειακές ευθύνες, ακόμα και μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση μπορεί να σας κουράσει πολύ. Αυτό θα κρατήσει γιατί θα γίνει και ανάδρομος ο Άρης στο τέλος του μήνα και δεν θα βοηθήσει να απαλλαχτείτε εύκολα από αυτές τις υποχρεώσεις. Από τις 12 ως τις 28 του μήνα θα είστε καλά επικοινωνιακά και ξεκαθαρίζετε τα θέλω σας, γύρω στις 15 μόνο προσέξετε μην έρθετε σε ένταση με πρόσωπα της οικογένειας. Η Πανσέληνος σας βοηθά να σκέφτεστε πιο πρακτικά.

 

Τοξότης

 

Πολλές οι υποχρεώσεις Τοξότες, ειδικά αν είστε του Νοεμβρίου. Έχετε πολλές πρωτότυπες ιδέες αλλά πρέπει να τα προλάβετε όλα μαζί. Μέχρι τις 12 προσπαθείτε με την επικοινωνία να ξεκαθαρίσετε την θέση σας ο Ποσειδώνας όμως από τους Ιχθύες συνεχίζει να σας ρίχνει σε πλάνες και αυταπάτες. Η Αφροδίτη από τις 13 στον Λέοντα φέρνει επιτέλους μια πιο ερωτική διάθεση στην ζωή σας και σας κάνει φλογερούς ερωτικά. Η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή, ακόμη και έναν νέο έρωτα. Το τέλος του μήνα σας δυσκολεύει με την Πανσέληνο και τον ανάδρομο Άρη να φέρνει προβλήματα στα οικονομικά σας και να σας στερεί εντελώς από ενέργεια. Δείξτε υπομονή και περιμένετε να εξελιχθούν οι καταστάσεις. Αν στο τέλος έχετε μια πρόταση για ταξίδι ή οικονομικό ρίσκο καλύτερα αφήστε το.

 

Αιγόκερως

 

Το θεαματικό τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα που είναι ιδιαίτερα ευνοικό για εσάς αγαπητοί Αιγόκεροι από τα τέλη Μαίου συνεχίζει την επίδραση του. Ανοίγει νέους δρόμους στα σχέδια και στις φιλοδοξίες σας. Η Αφροδίτη απέναντι σας ενεργοποιεί αυτό το ωραίο τρίγωνο και κάνει όλη αυτή την θετική ενέργεια άκρως ερωτική! Όλοι θα θέλουν να βρίσκονται κοντά σας και θα γοητεύετε. Τα οικονομικά σας σας προβληματίζουν και περιμένετε κάποια ανταμοιβή που καθυστερεί. Γύρω στις 6 μπορεί να νιώσετε ζήλια για τον σύντροφο σας ή έναν στενό συνεργάτη και από τις 12 θα θέλετε έντονα να συζητήσετε όλα αυτά που σας προβληματίζουν. Καλύτερα μην μπερδέψετε τα οικονομικά με τα συναισθηματικά, προσπαθήστε να κατανοήσετε σε βάθος τους κοντινούς σας ανθρώπους και μην παρασύρεστε από μια όμορφη επιφάνεια. Από τις 19 έως τις 21 ο Ερμής θα ενεργοποιήσει το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα και θα είναι μια ιδιαίτερα ευνοική περίοδο να υπογράψετε συμβόλαια και να κάνετε νέες συμφωνίες και γνωριμίες. Από τις 26 με τον ανάδρομο Άρη και την χαριστική βολή από την Πανσέληνο στις 28 θα έρθετε αντιμέτωποι με τις επιλογές σας και θα νιώσετε στραγγισμένοι από ενέργεια.

 

Υδροχόος

 

Με ένταση θα ξεκινήσει αλλά και θα συνεχίσει το καλοκαίρι για εσάς αγαπητοί Υδροχόοι. Ο Άρης συνεχίζει να ανεβάζει την ένταση και να οξύνει τις αντιπαραθέσεις. Έχετε πολύ ενέργεια και ενθουσιασμό αλλά κινδυνεύετε να βιαστείτε και να βγείτε εκτός ελέγχου. Τα ερωτικά σας επηρεάζονται και αυτά από αυτή την διάθεση και γίνεστε εγωιστές χωρίς να κάνετε καθόλου πίσω. Δεν φτάνουν όλα αυτά τα του Άρη αλλά γίνετε και ανάδρομος στο τέλος του μήνα και ειδικά οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου θα νιώσετε μεγάλη εξάντληση. Στις αρχές του μήνα τουλάχιστον μπορεί να έχετε κάποια καλά νέα στα οικονομικά σας, μπορεί να βρεθεί κάποιος που θα έχει άνεση και θα σας βοηθήσει. Η νέα Σελήνη θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να έρθετε ποιο κοντά με ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Οι τελευταίες μέρες του μήνα όμως θα σας βρουν μελαγχολικούς και εσωστρεφείς, μια είδηση σχετικά με την οικογένεια σας μπορεί να συμβάλλει στην κακή σας διάθεση.

 

Ιχθύες

 

Αυτός ο μήνας ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για εσάς αγαπητοί Ιχθύες. Το υπέροχο τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα που έγινε τέλη Μαίου συνεχίζει μαζί πλέον και με την βοήθεια της Αφροδίτης να σας προσφέρει διαίσθηση, απολαύσεις και μεγάλες ερωτικές επιτυχίες. Η Αφροδίτη μπαίνει και στον φιλικό σας Καρκίνο μέχρι τις 13 και γίνεστε όλο και πιο δημοφιλής, μια νέα ερωτική γνωριμία μπορεί να σας βγάλει εντελώς από την ρουτίνα, να σας κάνει να ενθουσιαστείτε πολύ και να θέλετε να φωνάξετε παντού πόσο ερωτευμένοι είστε! Ο Ερμής από τον Καρκίνο σας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην επικοινωνία και ευνοεί ταξίδια και μετακινήσεις μαζί με την οικογένεια σας ή τον σύντροφο σας. Οι Ιχθύες του Φεβρουαρίου δεν είστε τόσο καλά όσο οι άλλοι, έχετε ένα έντονο εσωτερικό άγχος και σας απασχολεί ένα παρασκήνιο που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Από τις 19 έως τις 21 μπορείτε να κάνετε νέες επιτυχημένες συμφωνίες που θα έχουν πολλά επωφελή αποτελέσματα. Ίσως να υπάρχει μια ερωτική έλξη με κάποιον συνάδελφο, καλύτερα όμως μην αφήσετε να εξελιχθεί γιατί θα καταλήξει σε μπελάδες. Η Πανσέληνος σας κάνει να επιθυμείτε το ξεκαθάρισμα των σχέσεων σας.

 

 

0