Φουντώνουν οι αντιδράσεις όχι μόνο απλού κόσμου αλλά  και διασήμων που κατακεραυνώνουν την πράξη της Τατιάνας Στεφανίδου να κάνει γκάλοπ για τον θάνατο του άτυχου Ζακ Κωστόπουλου.

 

Ήταν μία από τις πιο ντροπιαστικές αντιδράσεις στην είδηση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, έξω από κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια. Οι αντιδράσεις για αυτό το επαίσχυντο γκάλοπ που έκανε στον λογαριασμό του Twitter η Τατιάνα Στεφανίδου (η νέα της εκπομπή για την ακρίβεια) ήταν τόσες, που η ανάρτηση κατέβηκε μετά από κάποια ώρα. Όχι ότι σώζεται το οτιδήποτε, αλλά να…

 

Μία από αυτές τις αντιδράσεις ήρθε και από την ηθοποιό, Σοφία Μουτίδου, η οποία με βίντεό της σχολιάζει καυστικά το όλο θέμα, ειρωνευόμενη την παρουσιάστρια για αυτή της την επιλογή («Αν δεν το έκανες και είναι οφθαλμαπάτη μου, ντάξει το καταλαβαίνω, γιατί είναι και τελείως τρελό να το έχεις κάνει») και καλώντας την να πάρει θέση και να απολογηθεί δημόσια για αυτή την αισχύνη.

 

Τα υπόλοιπα στο παρακάτω βίντεο:

 

Προς Τατιάνα Στεφανίδου

Gepostet von Sofia Moutidou am Montag, 24. September 2018

 

 

 

Ξέσπασε και η Τζένη Χειλουδάκη κατά της Στεφανίδου για το γκάλοπ

 

Μετά τη Σοφία Μουτίδου ξέσπασε και η Τζένη Χειλουδάκη κατά της Τατιάνας Στεφανίδου σχετικά με το γκάλοπ που έκανε στα social media για το τραγικό συμβάν με τον Ζακ Κωστόπουλο.

 

«Συμφωνείτε ότι αυτό το τηλεσκουπίδι η απατημένη νοικοκερά σε απόγνωση θα πρέπει επιτέλους να κάτσει σπίτι της και να σταματήσει να χτίζει καριέρα όπως έκανε άλλωστε τόσα χρόνια στις πλάτες της lgbtqi κοινότητας αλλά και λοιπών βασανισμένων ψυχών η ψώνιων η θα πρέπει να συνεχίσει τη βοθριλα της ο βοθρατζής με τις ευλογίες μας;;;

 

Α…..ναι να πάει σπίτι της και για τιμωρία να παίρνει μάτι τις τρανς υπερπαραγωγές που μπροστά της θα κουτουπώνει το στεφάνι της …..Β……να συνεχίσει καλιε, γιατί αυτή η τηλεόραση μας αξίζει….με τα γκάλοπ της μαζί…»

 

 

Και ο Stand-up comedian Χριστόφορος Ζαραλίκος αντέδρασε στο συγκεκριμένο γκάλοπ και ανέβασε το ακόλουθο σχετικό tweet…

 

 

 

 

1