“Η Ληστεία του Αιώνα” του Κρίστιαν Γκούντεκαστ κυκλοφόρησε στις  18 Ιανουαρίου από την Odeon.

Πρόκειται για ένα σκοτεινό έπος εγκληματικότητας, το οποίο εστιάζει στις συχνά αλληλένδετες ζωές μεταξύ της επίλεκτης ομάδας δράσης του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες και της πιο πανούργας ομάδας ληστών τραπεζών της Πολιτείας, καθώς οι τελευταίοι σχεδιάζουν μια φαινομενικά αδύνατη ληστεία στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στην Πόλη των Αγγέλων, το Λος Άντζελες, ανάμεσα σε δύο αντίθετες ομάδες. Από τη μία η ομάδα δράσης που μάχεται ενάντια στην εγκληματικότητα της πόλης, με επικεφαλής τον Νικ Φλάναγκαν (Τζέραρντ Μπάτλερ), κι από την άλλη ο Μέριμεν (Πάμπλο Σράιμπερ), ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών. Οι δύο άντρες θα συγκρουστούν και σε αυτή την αναμέτρηση ένας μόνο θα είναι ο νικητής.

Η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του εώς τώρα σεναριογράφου και παραγωγού Κρίστιαν Γκούντεκαστ. Ο ίδιος είχε γράψει το σενάριο για την ταινία   “Το Λονδίνο Έπεσε”, στην οποία πρωταγωνιστής ήταν πάλι ο Τζέραρντ Μπάτλερ. Έκτος από τον Τζέραρντ Μπάτλερ (Geostorm, Το Λονδίνο Έπεσε, 300) στην ταινία πρωταγνωνιστούν ο Πάμπλο Σράιμπερ (γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά “Orange is the new black”) αλλά και ο τραγουδιστής  50 Cent.

“Η Ληστεία του Αιώνα” είναι μια δυνατή περιπέτεια και υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη του κοινού στα ύψη με την καταιγιστική δράση της.

Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Γκούντεκαστ

 

Σενάριο: Κρίστιαν Γκούντεκαστ, Πολ Σέουρινγκ

 

Ηθοποιοί: Τζέραρντ Μπάτλερ, Πάμπλο Σράιμπερ, Τζόρνταν Μπρίτζες, Εβαν Τζόουνς, Κέρτις “50 Cent” Τζάκσον

 

Παραγωγή:  Mαρκ Κάντον, Τάκερ Τούλι, Τζέραρντ Μπάτλερ, Aλαν Σίγκελ, Ράιαν Κάβανο, Κρίστιαν Γκούντεκαστ

 

Είδος: Περιπέτεια Δράσης, Αστυνομικό Θρίλερ

 

Διανομή: Odeon

 

 

 

0