Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το παραμύθι της Marie Voigt “Ο Σκύλος είναι τζαζ, σε μετάφραση του Αντώνη Παπαθεοδούλου.

 

Ένα τρυφερό βιβλίο που μας εμπνέει να είμαστε ο εαυτός μας και να ζούμε την κάθε στιγμή με τον ρυθμό που μας ταιριάζει.

 

 

Το Βιβλίο

Marie Voigt

“Ο Σκύλος είναι τζαζ (Jazz Dog)”

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αντώνης Παπαθεοδούλου

ISBN:978-960-572-274-6

ΣΕΛΙΔΕΣ: 32

ΣΧΗΜΑ: 23 x 27 εκ.

Σκληρό εξώφυλλο

ΤΙΜΗ: 12,90 € (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)

ΒΑΡΟΣ: 423 γρ.

ΗΛΙΚΙΕΣ: από 3 ετών

 

Σ’  έναν κόσμο χωρισμένο σε γάτες που παίζουν τζαζ και σκύλους που παίζουν ροκ, ένας μικρός σκύλος αποφασίζει να πάει ενάντια στο ρεύμα: τολμά να ακολουθήσει τη μουσική που έχει στην καρδιά του, κάνοντας αυτό που πραγματικά τον ευχαριστεί. Με τεράστια επιμονή και παρά την αντίδραση που συναντά, καταφέρνει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, και να παρασύρει στη μουσική ολόκληρο τον κόσμο!

 

Ένα υπέροχο βιβλίο που μας προτρέπει να είμαστε γενναίοι, και γεμάτοι αυτοπεποίθηση ώστε να απολαύσουμε τη ζωή με τον δικό μας ρυθμό. Στην πραγματικότητα όλοι πρέπει να είμαστε περισσότερο «τζαζ»!

 

 

Τι όμορφο βιβλίο! Γραμμένο και εικονογραφημένο έξοχα, μεταφέροντας ένα συγκινητικό μήνυμα σε κάθε αναγνώστη. Το βιβλίο Ο Σκύλος είναι τζαζ είναι έξυπνο και γλυκό. Η Marie Voigt δεν είναι απλώς μια συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων, είναι μια πραγματική έμπνευση.

NaseebaAlozaibi, Κριτικός παιδικών βιβλίων

 

 

Η Συγγραφέας

H Marie έχει πτυχίο στη Τεχνολογία των Μέσων Ενημέρωσης και το Marketing. Είχε μια επιτυχημένη καριέρα στην τηλεόραση, το branding και το design, πριν συνειδητοποιήσει ότι η δημιουργία παιδικών βιβλίων τής επιτρέπει να συνδυάζει όλες τις δεξιότητές της με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο. Με τη δουλειά της, η Marie ελπίζει να ικανοποιήσει και να εμπνεύσει, ώστε να γίνει ο κόσμος μας έστω και λίγο περισσότερο λαμπερός και χαρούμενος.

Από τη MarieVoigt κυκλοφορεί ακόμη το εικονογραφημένο βιβλίο Ένα φως για τη νύχτα (Ικαρος, 2019) σε μετάφραση Αντώνη Παπαθεοδούλου.

 

 

 

0