Η ζεστή αγκαλιά του ΔΥΑΜΕΑ άνοιξε διάπλατα και πάλι για να… φωλιάσουν σε αυτή τα χαμόγελα και οι ευχές για μία νέα χρονιά γεμάτη υγεία – πάνω απ’ όλα – και χαρές για όλα τα μέλη, αλλά και τους υποστηρικτές του συλλόγου.

 

 

 

Και είναι αρκετοί… Κάτι που φάνηκε και με το παραπάνω στη ζεστή γωνιά του Peñarrubia, στην οποία μαζεύτηκαν άπαντες για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Η πρόεδρος του ΔΥΑΜΕΑ κα Σύλβια Αντώναρου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, βλέποντας την παρέα να μεγαλώνει κάθε χρόνο όλο και πιο πολύ, αλλά πολύ περισσότερο τη διάθεση όλων να συνδράμουν στο έργο του συλλόγου.

Με το ΔΥΑΜΕΑ από φέτος να έχει στο πλευρό του πολύ πιο ενεργά και το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, με τον Δήμαρχο κο Γιάννη Φωστηρόπουλο να παρίσταται στην εκδήλωση και να τονίζει ότι «… ο Δήμος θα στηρίζει κάθε δράση σας και θα είναι αρωγός σας».

Υπό την αιγίδα, άλλωστε του Δήμου Παλαιού Φαλήρου τέθηκε το επικείμενο η 5η επίδειξη μόδας ΑμεΑ, το οποίο και θα φιλοξενηθεί στις 11 Μαΐου 2020 στο κλειστό γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» στο Παλαιό Φάληρο, όπως αποκάλυψε στη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας η πρόεδρος του συλλόγου κα Σύλβια Αντώναρου.

 

Πέραν του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι:

 

 

 

 

 

 

1