Είμαι πιστοποιημένη σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα. Μιας ενεργειακής θεραπειας που συνεχώς διευρύνεται λόγω της άμεσης και αποτελεσματικής της θεραπείας.

 

Η Μέθοδος Θήτα, ThetaHealing®, είναι ένα σύνολο τεχνικών που μας επιτρέπει την πρόσβαση στο υποσυνείδητο ώστε να αλλάξουμε τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν..Η Μέθοδος Θήτα είναι επιτυχής επειδή γινόμαστε συνειδητοί των αρνητικών μας πεποιθήσεων και συναισθημάτων και με απλές τεχνικές τα αντικαθιστούμε με επιθυμητές θετικές επιβεβαιώσεις, δηλώσεις, συναισθήματα και πεποιθήσεις.

Είναι απολύτως σημαντικό να έχουμε μόνο θετικά στοιχεία στο υποσυνείδητο μας για να ζούμε ευτυχισμένοι.Ειναι σημαντικό για τον άνθρωπο να έχει γνώση του εαυτού του και θάρρος για το ταξίδι του.Να θυμάσαι πως ότι δεν μπορείς τώρα να αντιμετωπίσεις.. αντιμετωπίζεται.. και σε ότι τώρα αδυνατεις να βρεις λύση.. υπάρχει λύση και μάλιστα με πολλές επιλογές!!Αρκει να κάνεις το πρώτο βήμα στην ζωή σου και να ξεκινήσεις το ταξίδι σου για την ευτυχία σου!

Μπορείς όλα τα μπορείς…μη διαστάζεις!! Προχώρησε! Πίστευε στον εαυτό σου και αδιαφόρησε για το τι λένε οι άλλοι ..μόνο έτσι θα έλκεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς και αξιζεις!!

ΜΕΘΟΔΟΣ ΘΗΤΑ Η ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!

 

Θεώνη Καράμπαλη: Πιστοποιημένη Σύμβουλος της μεθόδου Θήτα

 

Ακολουθείστε την Θεώνη Καράμπαλη και στο instagram εδώ

 

 

8