Πέντε  νέα βιβλία κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα».

 

 

Πρόσωπα – Τέχνες – Πολιτισμός

«Τίποτα δεν ήταν εύκολο»  Γιώργος Πατούλης

Το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη αποτελεί ένα τρυφερό και ανθρώπινο αφιέρωμα στην αγαπημένη του μητέρα, την Πόπη Κατελάνου, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

 

 

Ξένη Λογοτεχνία

«Οι συνήγοροι»  John Grisham

Το νέο βιβλίο του John Grisham. Ένα δικαστικό θρίλερ από τον βιρτουόζο του είδους, ένα συγκλονιστικό βιβλίο που ταράζει τα θεμέλια του νομικού κατεστημένου, κατακτώντας την 1η θέση των μπεστ σέλερ των New York Times από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

 

 

Ελληνική Λογοτεχνία

«Οι Αγνοούμενοι & άλλα διηγήματα»  Γιάννης Πυργιωτάκης

Ο τόμος αποτελείται από μία νουβέλα και τέσσερα διηγήματα. Όλα διαπνέονται από τις αξίες και τις αρχές πάνω στις οποίες στηρίχθηκε ο ελληνικός και ο ευρωπαϊκός πολιτισμός. Στη νουβέλα για τους Αγνοούμενους, αφού περιγραφούν όλη η υποκρισία της πολιτικής και όλα τα δεινά του Κυπριακού Ελληνισμού με την εισβολή και τον πόλεμο του 1974, υψώνεται κραυγή διαμαρτυρίας για την αδικία που συντελείται στη Μεγαλόνησο.

 

Παιδική Λογοτεχνία

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΗΣ TEA STILTON.

ΠΕΝΤΕ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ, ΠΕΝΤΕ ΜΑΓΙΚΑ ΖΩΑ, ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΜΑΓΕΙΑ! 

 

«Μαγεία – Η μαγεία των αναμνήσεων #3»  Tea Stilton

Οι πέντε πριγκίπισσες δέχονται ένα απρόσµενο κάλεσµα για βοήθεια. Τα µαγικά ζώα τους αιχµαλωτίστηκαν από τον κακό µάγο Έγκορ. Οι πέντε αδελφές πρέπει να στηριχτούν τώρα στις δικές τους δυνάµεις για να ελευθερώσουν τους αγαπηµένους φίλους τους.

 

«Μαγεία – Το αίνιγμα της φωτιάς #4»  Tea Stilton

Η Βασιλική Ακαδηµία βρίσκεται σε κίνδυνο: ένας κλοιός από µαγικές φλόγες απειλεί να καταστρέψει την Ακαδηµία και µαζί το µέλλον της Μαγείας! Μόνο το νερό από τον Καταρράκτη του Ουράνιου Τόξου µπορεί να σβήσει τη φωτιά. Όµως οι Πέντε Προστάτιδες θα φτάσουν εγκαίρως;

 

 

1