Η μαγεία της γεύσης, η φαντασία του μυαλού, η παιδικότητα της ψυχής αρκούν για να έρθει στη ζωή ένας κόσμος ονειρεμένος και να φέρει μαζί του ένα σεντούκι εμπειριών που μέλλεται να γίνουν όμορφες αναμνήσεις. Σε ένα χώρο μικρό αλλά ζεστό και ίσως οικείο βρίσκουν καταφύγιο αγαπημένοι ήρωες και χαρακτήρες. Μοιράζονται τις ιστορίες τους και για λίγο γίνονται ένα με τη δική μας πραγματικότητα.

Ο  Cap Cap μετρά ήδη 6 χρόνια παρουσίας, παρ’ όλα αυτά για τους περισσότερους φαίνεται σαν χθες όταν άνοιξε για πρώτη φορά την αγκαλιά του στους επισκέπτες του. Σήμερα, έχει δύο ακόμη «αδερφάκια», τον Cap Cap «Ο Κήπος των Θαυμάτων» στο Ελληνικό και τον Cap Cap «Το Ζαχαροπλαστείο των Χαμένων Συνταγών» στην Κηφισιά.

Κάθε θεματική περίοδος, που φέρνει μαζί της αλλαγές στη διακόσμηση και το μενού, είναι και ένα επτασφράγιστο μυστικό, το οποίο περιμένει να ανακαλυφθεί. Αυτή τη φορά, στην περιοχή του Ελληνικού προσγειώθηκαν αγαπημένοι υπερήρωες αλλά και οι δαιμόνιοι εχθροί τους. Λάτρεις των αλμυρών και γλυκών γεύσεων αλλά και φανατικοί των κόμικ  έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νοστιμιές από το σύμπαν της MARVEL και της DC καθώς και να γνωρίσουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από κοντά! Όλα αυτά μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου, οπότε και θα κλείσει ο κύκλος των “9 Days of Infinity and the Superheroes”. Προλαβαίνετε ακόμη!

 

Την ίδια στιγμή, στο Αιγάλεω, στο σημείο που ξύπνησε για πρώτη φορά η μαγεία, ο Harry Potter συνεχίζει να υποδέχεται τους φίλους του, ενώ ετοιμάζει μια νέα σειρά συνεργειών. Από αύριο και μέχρι τις 30 Ιουνίου (ω ναι, καλά διαβάσατε) η ατζέντα του Ποντικού με τον Γαλάζιο φιόγκο θα γεμίσει με διάφορες εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, workshops και σεμινάρια, τα οποία περιλαμβάνουν διακόσμηση Harry Potter τούρτας, μαθήματα Μεταμορφώσεων, μαθήματα Βοτανολογίας και Δημιουργικής Γραφής για ενήλικες ανάμεσα σε πολλά άλλα.  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Cap Cap στο Facebook.

 

 

 

Cap Cap Ελληνικό – Ο Κήπος Των Θαυμάτων

Διεύθυνση: Λεωφ. Ιασωνίδου 10, Ελληνικό

Cap Cap

Διεύθυνση: Πανόρμου 26, Αιγάλεω

0