Μετά τον οσκαρικό θρίαμβο των «Παράσιτων», ο σκηνοθέτης Μπονγκ Τζουν-χο βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, η οποία αποτελεί και την πρώτη του συνεργασία με μεγάλο αμερικάνικο στούντιο.

 

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του επερχόμενου μυθιστορήματος του Έντουαρντ Αστον «Mickey7» με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Τίλντα Σουίντον.

 

Η Warner ανακοίνωσε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 29 Μαρτίου 2024 και κυκλοφόρησε μια πρώτη φωτογραφία του Πάτινσον από αυτήν.

 

Δεν γνωρίζουμε αρκετά για την ταινία παρά μόνο λίγα λόγια για το βιβλίο του Άστον το οποίο εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον όπου παράγονται κλώνοι για να κάνουν ανεπιθύμητες, δυνητικά επικίνδυνες διαστημικές εργασίες.

Ένας από αυτούς, ο Mickey7, φεύγει σε μια επικίνδυνη αποστολή η οποία πάει στραβά, αλλά εκείνος με κάποιο τρόπο επιζεί, για να επιστρέψει για να ανακαλύψει ότι η αποικία τον έχει ήδη αντικαταστήσει με τον Mickey8. Τώρα ο Mickey7 πρέπει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να σώσει και τη διαστημική αποικία.

 
 
0