Ο ήρωας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο comic book τον Οκτώβρη του 1971 The Amazing Spider-Man #101 και από τότε είδαμε αρκετές φορές να εμφανίζεται. 

Μετά από αρκετές αναβολές, λόγω της πανδημίας, σύμφωνα με τις επίσημες εξηγήσεις τής παραγωγής, έφτασε η ώρα της πρεμιέρας για τον νέο υπερήρωα της Marvel.

Με το τρειλερ να σε προιδεάζει ήδη για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ήρωα , έχουμε μια ταινία που περιμένα καιρό να βγει στις αίθουσες . Και τι ωραία που επιτέλους η Marvel έκανε εικόνα και ήχο για την μεγάλη οθόνη έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους ήρωες . Η σκηνοθετική ματιά του Daniel Espinosa  είναι διστακτική στο  να δημιουργεί ένα blockbuster . Προσωπικά θεωρώ ότι τον σώζει η επιλογή του Jared Leto . Ότι και να πω , προσωπικά λατρεύω τις ταινίες των comic books και η  πολυπλοκότητα του Μαρβελικού ήρωα ταιριάζει απόλυτα με την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του βραβευμένου με Όσκαρ Jared Leto .

Τελικά ο Jared Leto είναι ο Michael Morbius ή ο Michael Morbius είναι ο Jared Leto ?

Η συνέχεια στις κινηματογραφικές αίθουσες….. Να τη δείτε !

 

Υπόθεση

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar® Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ. Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

Σκηνοθεσία: Daniel Espinosa

Με τους: Adria Arjona, Jared Harris, J.K. Simmons, Jared Leto, Matt Smith, Michael Keaton, Tyrese Gibson

 

0