Η Ομάδα ΘΕΣ Ερωτόκριτος έχοντας ήδη μια ακτιβιστική ταινία τύπου challenging στο ενεργητικό της, με σημείο αναφοράς την παραλία του Σχοινιά, επιστρέφει λίαν συντόμως με μια ακτιβιστική ταινία που έχει ως κέντρο της τον άνθρωπο.

 

 

Τα ΑΜΕΑ αποτέλεσαν την πρώτη φόρμα της έμπνευσης μας, άλλωστε είναι και το βασικό όραμα της ομάδας, η ευαισθητοποίηση και η στροφή στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Καλοκαίρι, ήλιος θάλασσα… Τοπίο ανεμελιάς που όμως δεν έχουν όλοι το δικαίωμα σ’αυτό. Η Αλίκη είναι μια νέα κοπέλα με κινητικά προβλήματα. Λυπημένη καθώς είναι, εύχεται να μπορούσε να κάνει αυτή τη βαθιά μύχια σκέψη της, πραγματικότητα: να σταθεί στα πόδια της και να κολυμπήσει. Άραγε, υπάρχει ελπίδα να τα καταφέρει;

Με φόντο το γαλάζιο και τη δύση του ηλίου, η φαντασία παλεύει με την πραγματικότητα. Η λύπη θα γίνει χαρά; Το χαμόγελο θα διαδεχτεί τη θλίψη; Να αγαπάς τη διαφορετικότητα διότι η διαφορετικότητα είσαι Εσύ. Και αγαπώντας τον άνθρωπο, η ζωή θα σε αγαπήσει. Η συνέχεια επί της διαδικτυακής οθόνης.

 

Καλοκαίρι, ήλιος θάλασσα… Τοπίο ανεμελιάς που όμως δεν έχουν όλοι το δικαίωμα σ’αυτό. Η Αλίκη είναι μια νέα κοπέλα με κινητικά προβλήματα. Λυπημένη καθώς είναι, εύχεται να μπορούσε να κάνει αυτή τη βαθιά μύχια σκέψη της, πραγματικότητα: να σταθεί στα πόδια της και να κολυμπήσει. Άραγε, υπάρχει ελπίδα να τα καταφέρει; Από την θεατρική ομάδα ΘΕΣ Ερωτόκριτος και την Ανεξάρτητη παραγωγή της Alien Pictures Studio."Α.Μ.Ε.Α. Ακόμη Μία Ελπίδα Αλίκη" #trailer Σε σκηνοθεσία των Ελένη Αναγνωστοπούλου και Λεονάρντο ΘίμοΕπίσημη Προβολή Ακτιβιστικής ταινίας μικρού μήκους: 10 Σεπτεμβρίου 2019, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αυτοκτονίας.

Gepostet von Kilorenzos Smith am Montag, 9. September 2019

 

Συντελεστές:

Κείμενο και ιδέα: ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Μοντάζ-Εφέ: ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΘΙΜΟ

Λήψεις-Φωτογραφίες: ΘΕΣ Ερωτόκριτος Team

Παραγωγή- Εκμετάλλευσις: ΘΕΣ ΕΡΩΤΌΚΡΙΤΟΣ

ALiEN PiCTURES STUDiO

Σκηνοθεσία:

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΘΙΜΟ

ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

Εμφανίζονται: ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΏΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΣΑΝΤΥ η ΦΙΛΕΝΑΔΑ, ΡΌΛΦΙ ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ και ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΘΙΜΟ.

Συμμετέχουν: ΤΑΣΣΟΣ ΖΙΑΚΚΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, JEROME KALUTA, ΜΠΕΣΣΥ ΜΑΛΦΑ, ΣΟΦΙΑ ΜΠΑΛΑΣΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΞΕΝΙΔΟΥ, ΦΡΙΝΤΑ ΤΡΥΠΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΟΛΑΚΗ, ΝΙΚΟΣ ΨΑΡΡΟΣ.

 

Η Ακτιβιστικη ταινία μικρού μήκους “ΑΜΕΑ: Ακόμη Μία Ελπίδα, Αλίκη” σε σκηνοθεσία των ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΘΙΜΟ και ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ θα προβληθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2019. Μια Ανεξάρτητη Παραγωγή της ALiEN PiCTURES STUDiO και της θεατρικής ομάδας ΘΕΣ Ερωτόκριτος.

 

Επίσημη Προβολή Ακτιβιστική ταινία μικρού μήκους 10 Σεπτεμβρίου 2019, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αυτοκτονίας.

 

 

Χορηγός Επικοινωνίας:

 

 

 

1