Ο Άρι Άστερ κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στον κινηματογράφο με την μεταφυσική ταινία τρόμου που έχει τον τίτλο “ Η Διαδοχή”.

Όταν η Έλεν, η μητέρα της οικογένειας Γκρέιαμ, πεθαίνει, η οικογένεια της κόρης της αρχίζει να ξετυλίγει κρυφά και όλο και πιο τρομακτικά μυστικά για την καταγωγή τους. Όσο περισσότερα ανακαλύπτουν, τόσο περισσότερη προσπάθεια χρειάζεται για να ξεπεράσουν την τρομερή μοίρα που φαίνεται πως έχουν κληρονομήσει, καθώς καταστρέφει αργά και σταθερά όλα όσα γνώριζαν ως τώρα.

Ο Άρι Αστερ ξετυλίγει ένα όνειρο εφιάλτη για μια οικιακή αποσύνθεση με την επιδεξιότητα και ακρίβεια ενός νέου εξελισσόμενου auteur, που μετατρέπει μια οικογενειακή τραγωδία σε κάτι δυσοίωνο και βαθιά ανησυχητικό ενώ οδηγεί την ταινία τρόμου σε ανατριχιαστικά νέα πεδία που θρυμματίζουν το πορτρέτο μιας κληρονομιάς προς στην κόλαση.

Εκτός από την σκηνοθεσία της ταινίας, ο Άρι Άστερ υπογράφει και το σενάριο. Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν τον Φεβρουάριο του 2017 στην Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Ιουνίου.

Σκηνοθεσία: Άρι Άστερ

 

Σενάριο: Άρι Άστερ

 

Ηθοποιοί: Τόνι Κολέτ, Γκάμπριελ Μπερν, Άλεξ Γουλφ, Μίλι Σαπίρο, Αν Ντάουντ, Μάλορι Μπέχτελ, Ζάκαρι Άρθουρ

 

Παραγωγή: Κέβιν Φρέικς, Μπάντι Πάτρικ, Λαρς Νούντσεν

 

Είδος: Θρίλερ, Μυστηρίου, Τρόμου

 

Διανομή: Σπέντζος