Ο ένας και μοναδικός Ρόουαν Άτκινσον επιστρέφει στο ρόλο που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε με την ταινία “Johnny English Strikes Again”.

Ο Ρόουαν Άτκινσον επιστρέφει στο ρόλο του ατζαμή κατασκόπου Johnny English που, στη φιλότιμη προσπάθειά του να σώσει τον κόσμο, δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του.
Αυτήν τη φορά, όταν αποκαλύπτονται οι πραγματικές ταυτότητες όλων των Βρετανών μυστικών πρακτόρων, ο Johnny English αφήνει τη διδασκαλία και αναλαμβάνει να «αποκρυπτογραφήσει» τον ψηφιακό κόσμο με τις άπειρες αναλογικές του γνώσεις και να βρει τους χάκερς! Στο πλευρό του η εντυπωσιακή Όλγκα Κιριλένκο, που προσπαθεί να του βάλει ”φρένο”, αλλά ο οδοστρωτήρας Johnny English δε σταματά να προσφέρει απλόχερα το γέλιο.

Η ταινία “Johnny English Strikes Again” είναι σίκουελ του “Johnny English Reborn” που κυκλοφόρησε το 2011 και αποτελεί το τρίτο μέρος της τριλογίας “Johnny English”. Το σενάριο έχει γράψει ο Γουίλιαμ Ντέιβις, ενώ στην παραγωγή συμμετέχει και ο Ρόουαν Άτκινσον.

Αρχικά, η ταινία είχε προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου, όμως τελικά κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Κερ

 

Σενάριο: Γουίλιαμ Ντέιβις

 

Ηθοποιοί: Ρόουαν Άτκινσον, Έμα Τόμσον, Όλγκα Κιριλένκο, Μπεν Μίλερ

 

Παραγωγή: Κρις Κλαρκ, Τιμ Μπέβαν, Έρικ Φέλνερ, Ρόουαν Άτκινσον

 

Είδος: Κωμωδία, Περιπέτεια

 

Διανομή: UIP

0