Ο Ντέιβιντ Αλάα και οι συνεργάτες του Έρικ και Ζαν – Φρανσουά Τόστι μας παρουσιάζουν την παιδική ταινία “Η Ζουγκλοπαρέα”, εμπνευσμένη από την ομώνυμη παιδική τηλεοπτική σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2013.

Ο Μορίς μπορεί να μοιάζει με πιγκουίνο – αλλά βαθιά μέσα του είναι πραγματικός τίγρης! Μαζί με τους φίλους του, τη “Ζουγκλοπαρέα”, θέλει να διατηρήσει την τάξη και τη δικαιοσύνη στη ζούγκλα, όπως έκανε η μητέρα του πριν από αυτόν. Αλλά ο Ίγκορ, το πονηρό κοάλα, με τη βοήθεια του στρατού των ανόητων μπαμπουίνων θέλει να καταστρέψει τη ζούγκλα μια για πάντα. Η Ζουγκλοπαρέα – σπεύδει στη διάσωση!

Το σενάριο της ταινίας έγραψε ο Ντέιβιντ Αλάα σε συνεργασία με τους Έρικ και Ζαν – Φρανσουά Τόστι. Η σειρα στην οποία είναι βασισμένη η ταινία έχει τον τίτλο “The Jungle Bunch to the Rescue” και έκανε πρεμιέρα στην γαλλική τηλεόραση στις 29 Δεκεμβρίου του 2013. Τα επεισόδιά της έχουν προβληθεί σε πάνω από 180 χώρες.

“Η Ζουγκλοπαρέα” κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 26 Απριλίου από την Feelgood Entertainment.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Αλάα

 

Σενάριο: Ντέιβιντ Αλάα

 

Ηθοποιοί (Φωνές) : Βίνα Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Δημήτρης Παπαδάτος, Δημήτρης Κανέλλος, Άγγελος Λίαγκος, ΧρήστοςΠλαϊνης

 

Παραγωγή: ΤΑΤ Productions

 

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Παιδική

 

Διανομή: Feelgood Entertainment

 

1