Ο σκηνοθέτης της ταινίας “San Andreas”, Μπράντ Πέιτον, εμπνέεται από το γνωστό video game “Rampage” και δημιουργεί την ταινία “Rampage: Το Απόλυτο Χάος”, με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον.

Ο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Ντέιβις Οκόγιε (Ντουέιν Τζόνσον), ένας άνδρας που κρατάει τον κόσμο σε απόσταση, μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί που έχουν τροποποιηθεί με παρόμοιο τρόπο. Καθώς τα προσφάτως δημιουργημένα τέρατα διασχίζουν την Βόρεια Αμερική καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους, ο Οκόγιε συμμαχεί με έναν αναξιόπιστο γενετικό μηχανικό για να φτιάξουν ένα αντίδοτο, μέσα σε ένα πεδίο μάχης που συνεχώς χειροτερεύει, όχι μόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά και για να σώσει το τρομακτικό τέρας που ήταν κάποτε φίλος του.

Ο σκηνοθέτης Μπραντ Πέιτον συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον Νττουέιν Τζόνσον, αφού έχουν προηγηθεί αρχικά η ταινία “Journey 2: The Mysterious Island” to 2012 και μετά το “San Andreas” το 2015. Στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, ο γνωστός “κακός” Νίγκαν της δημοφιλούς σειράς “The Walking Dead”.

Το “Rampage” θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Απριλίου 2018.

Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον

 

Σενάριο: Ράιαν Ίνγκλ, Κάρλτον Κιούζ, Ράιαν Τζ. Κόνταλ, Άνταμ Ζντίκιελ

 

Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Ναόμι Χάρις, Μαλίν Άκερμαν, Τζέικ Λέισι,Τζο Μανγκανιέλο, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν

 

Παραγωγή: Μπραντ Πέιτον, Μπο Φλιν, Τζον Ρίκαρντ, Χίραμ Γκαρσία

 

Είδος: Περιπέτεια, Δράσης, Επιστημονικής Φαντασίας

 

Διανομή: Tanweer