Με τη Δίκη, μια συνεργασία του Γιώργου Βαλαή με την καλλιτεχνική κολεκτίβα Medea Electronique ολοκληρώνεται την Κυριακή 10 Απριλίου ο κύκλος δράσεων Δοκιμές στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. (13.00)

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΘΕΑΤΡΟ  ΠΕΙΡΑΙΑ

ΦΟΥΑΓΙΕ

Δοκιμές

Κυριακή 10/4/22, ώρα 13:00

 

Η Δίκη

Medea Electronique και  Γιώργος Βαλαής

 

Η περφόμανς Δίκη επιχειρεί, μέσα από την κριτική παρουσίαση της διαδικασίας απονομής δικαιοσύνης και ευθυνών, να μιλήσει για την ανάγκη επανεφεύρεσης του κοινού εκείνου χώρου διαπραγμάτευσης (διαπροσωπικής και συλλογικής). Εξερευνά την κατασκευή ηρώων και εξιλαστήριων θυμάτων, την πολιτική ευθύνη σε καιρούς μετα-δημοκρατίας και το ιερό δικαίωμα στην απολογία.

 

Γιώργος Βαλαής

 

Υπενθυμίζουμε ότι οι Δοκιμές έχουν συμμετοχικό χαρακτήρα και απευθύνονται στο ευρύ κοινό για να παρουσιάσουν τους σύγχρονους πειραματισμούς. Η Medea Electronique, με τη συμμετοχή κάθε φορά διαφορετικών καλλιτεχνών, αναπτύσσουν έναν διακριτό άξονα προβληματισμού-πειραματισμού.

Πρόκειται για διαλέξεις – περφόρμανς για τον ήχο, την ηχητική δραματουργία, τον αυτοσχεδιασμό και τα νέα μέσα ή αλλιώς τρεις συναντήσεις όπου η πράξη τροφοδοτεί σε πραγματικό χρόνο τη θεωρία και αντίστροφα.

 

Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ
Πωλήσεις εισιτηρίων :
www.ticketservices.gr
και στο
Ταμείο ΔΘΠ: Ηρώων Πολυτεχνείου 32 – Τ: 2104143310

 

Για αγορά εισιτηρίων παρακαλώ ακολουθείστε το σύνδεσμο:

https://www.ticketservices.gr/event/dokimes-medea-electronique/

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

* Για την είσοδο του κοινού στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε κλειστούς χώρους απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.
* Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
* Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

 

 

0