Το “4ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου”, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Βούλγαρη, ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία, στο κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο της Χώρας.

 

 

Με όραμα, αισιοδοξία, δημιουργικότητα και ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα, το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Βούγαρη, άνοιξε πανιά για την τέταρτη χρονιά του, το βράδυ της Πέμπτης με την παράσταση  ‘Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ’ του Ευγ. Τριβιζά από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΆΝΔΡΟΥ. Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το Σάββατο 28 Ιουλίου η παράσταση ΠΕΡΣΕΣ του Αισχύλου από τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου.

 

Στο υπερσύγχρονο ανοιχτό θέατρο της Χώρας, που κατασκευάστηκε με τη χορηγία του Ανδριώτη ευεργέτη Αλκιβιάδη Τάττου, θα παρουσιαστούν και στη συνέχεια σημαντικές θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις γνωστών σπουδαίων καλλιτεχνών, αλλά και νέων και -όπως πάντα- Ανδριωτών δημιουργών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα, που θα πρωταγωνιστήσουν στις υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές, είναι : ο Βασίλης Παπαβασιλείου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Σοφία Φιλιππίδου, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Κατερίνα Πολέμη, οι Χαΐνηδες κ.α.

 

 

Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, υπογραμμίζει, φέτος, έμπρακτα τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα, που αποτελεί άλλωστε κι έναν από τους βασικούς στόχους του. Θεωρώντας πολύ σημαντική υπόθεση, την επαφή των νέων με όλες τις μορφές της τέχνης, δίνει ιδιαίτερη έμφαση σ’ αυτό το ζήτημα. Ήδη από τον χειμώνα, ξεκίνησαν οι σχετικές δράσεις, με ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση από μέρους των παιδιών.

 

Η Άνδρος του πολιτισμού, φιλοξενεί για 4η χρονιά το όνειρο! Ένα Φεστιβάλ που προσφέρει υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία και διασκέδαση, που αναδεικνύει το νησί, που ενισχύει την τοπική οικονομία και αναπτύσσει το πολιτιστικό επίπεδο και μάλιστα σε δύσκολες εποχές οικονομικής αλλά και πολιτιστικής κρίσης.

Η άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων γίνεται και φέτος από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου”, με την υποστήριξη Ανδριωτών και μη, χορηγών, εθελοντών, εργαζομένων και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου. 

 

 

 

 

4o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΔΡΟΥ 2018

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΙΟΥΛΙΟΣ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΑΓΑΠΗ, LOVE, AMOR» SUMMER 2018

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ & ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ “VAGOR & BELLAVITA” -ΟΜΑΔΑ DROMOCOSMICAS | ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΩΡΑΣ

 

 

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ “VAGOR & BELLAVITA” -ΟΜΑΔΑ DROMOCOSMICAS | ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΘΙΟΥ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ “VAGOR & BELLAVITA”- ΟΜΑΔΑ DROMOCOSMICAS | ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΑΤΣΙΟΥ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ‘’ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΆΝΔΡΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ’’-ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΆΝΔΡΟΥ | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΣΥΝΑΥΛΙΑ CLASSICAL JOY -ΊΔΡΥΜΑ Π.&Μ. ΚΥΔΩΝΙΕΩΣ & “ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ Δ. & Λ. ΜΩΡΑΪΤΗ – ΆΝΔΡΟΥ” | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ . ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ ΊΚΑΡΗ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΤΟΝΙΑΣ, ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑ |ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ‘’ΕΛΕΝΗ’’ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ -ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΧΟΡΟΣ ”ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ” ΤΟΥ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΥ ΚΟΡΝΑΡΟΥ –

ΧΑΪΝΗΔΕΣ – ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ‘ΕΙΡΗΝΗ’ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ- ΟΜΑΔΑ ΚΡΙΣΗΣ | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΥΝΑΥΛΙΑ “ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΟΥ ΜΙΛΩ” ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ-“ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ Δ. & Λ. ΜΩΡΑΪΤΗ – ΆΝΔΡΟΥ”. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό σύλλογο Αποικίων Άνδρου. | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΘΕΑΤΡΟ ”ΤΙΜΩΝ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ” ΤΟΥ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ-ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΆΝΔΡΟΥ | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΘΕΑΤΡΟ ‘ΒΑΤΡΑΧΟΙ’ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

 

0