Το podcast Loukini Project με τη Λουκία Μητσάκου ασχολείται με θέματα προσωπικής ανάπτυξης, με τεχνικές και εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις καταστάσεις και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Το podcast μιλάει για τις προσωπικές μας σχέσεις, για τη σχέση μας με τον εαυτό μας, για τεχνικές διαχείρισης άγχους και τεχνικές διαχείρισης χρόνου, για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε επιτέλους τις συνήθειες που θέλουμε να αλλάξουμε, για το πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να βελτιώσουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες και άλλα πολλά.

 

 

Η Λουκία Μητσάκου είναι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, blogger στο www.loukini.gr και ραδιοφωνική παραγωγός. Έχει σπουδάσει Γλωσσολογία και έχει κάνει μεταπτυχιακά στη Γλωσσολογία και τη Μετάφραση. Έχει σπουδάσει Life Coaching, θέατρο και φωτογραφία.

Το Loukini Project απευθύνεται σε όσους θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους σε όλους τους τομείς. Είναι ένα podcast προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβοήθειας και έχει ως σκοπό να προσφέρει έμπνευση και ψυχική ενδυνάμωση.

Αυτό το podcast δημιουργήθηκε ώστε να μοιραστεί μαζί μας τεχνικές για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και τη ζωή μας γενικότερα σε αυτή τη δύσκολη εποχή που δοκιμάζει την ψυχική μας υγεία. Το Loukini Project έχει ως σκοπό να κάνει τον κόσμο καλύτερο με το να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και μας προτρέπει να μην ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάμε.

 

Νέο επεισόδιο Loukini Project κάθε Τρίτη

 

 

Τι είναι το podcast:

Το podcast είναι ένα ηχητικό επεισόδιο, το ακούτε μέσα από συγκεκριμένες πλατφόρμες (οι πιο διαδεδομένες είναι το Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts) και είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες. Μπορείτε να κάνετε download το podcast, να το «κατεβάσετε» δηλαδή στο κινητό και να το ακούσετε εκτός σύνδεσης (χωρίς να καταναλώσετε καθόλου δεδομένα). Αυτό σημαίνει πως ένα podcast το ακούς όταν οδηγείς για να πας στη δουλειά, όταν είσαι έξω για τρέξιμο, όταν κάνεις δουλειές στο σπίτι, όταν κάνεις γυμναστική, όταν περιμένεις στα ΜΜΜ και καθόλη τη διάρκεια που μετακινείσαι) κτλ. Δεν χρειάζεται να βλέπεις την οθόνη γιατί είναι ηχητικό αρχείο, άρα δεν αποσπά την προσοχή σου από τίποτα.

 

 

Links:

Το Loukini Project σε Spotify:

https://open.spotify.com/show/6urNYQFWXjyXQiL4i1ruce?si=i7A5gfGHSnO6eLyDveX3sg

 

Το Loukini Project σε Apple Podcasts:

https://podcasts.apple.com/gr/podcast/loukini-project/id1539707987

 

Το Loukini Project σε Google Podcasts:

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy8zZjViYzlhMC9wb2RjYXN0L3Jzcw==

 

Το blog Loukini:

https://www.loukini.gr/

 

Loukini FB page:

https://www.facebook.com/loukini.loukiamitsakou

 

Loukini Project Podcast FB group:

https://www.facebook.com/groups/1148793185537258

 

 

FB Profile: https://www.facebook.com/loukia.mitsakou
Instagram: https://www.instagram.com/loukiamitsakou/

 

 

Αυτό είναι το link για το πρώτο επεισόδιο Loukini Project στο Spotify με τίτλο: «7 τρόποι διαχείρισης άγχους».

https://open.spotify.com/episode/2CxRlKqH1qTG33HJUkjt50?si=mdPvYRpzRx-og18cH1iIrw