Την περασμένη Πέμπτη στο Σαν Φρανσίσκο η αστυνομία προσπάθησε να συλλάβει τον έγχρωμο άντρα την ώρα που προσπαθούσε να ανοίξει το ίδιο του το μαγαζί!

 

Ο Βίκτορ Στίβενσον έχει ένα μικρό μαγαζί που φτιάχνει λεμονάδες και πριν τα εγκαίνια της επιχείρησής του πήγε για ένα τσεκάρισμα των συστημάτων ασφαλείας του μαγαζιού. Ξαφνικά τον πλησίασαν τέσσερις αστυνομικοί,ο ένας μάλιστα τείνοντας το χέρι του με το όπλο.

Ο Στίβενσον υποστήριξε ότι μάλλον κάποιος από τη γειτονιά τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας ότι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης προσπαθούσε να διαρρήξει την ίδια του την επιχείρηση!

Ο αστυνόμος του ζήτησε αποδεικτικά στοιχεία ότι η επιχείρηση του ανήκει και ο ίδιος είχε το πιο αδιάσειστο στοιχείο…..το κλειδί του μαγαζιού!Οπότε απλά άνοιξε και έκλεισε τη πόρτα.

To αστυνομικό τμήμα δεν υπέβαλλε αίτημα για περαιτέρω διερεύνηση..

Ο νεαρός επιχειρηματίας υποστηρίζει πως ήδη έχει δεχτεί ρατσιστικές επιθέσεις πριν ακόμη εγκαινιάσει το μαγαζί του..Κάποιος έγραψε κοροϊδευτικές εκφράσεις στον τοίχο που βρίσκεται δίπλα στο μαγαζί.

Ωστόσο είχε αμέριστη συμπαράσταση από την κοινότητα που τον στήριξε,αφού με το άνοιγμα του μαγαζιού ξεπούλησε τις λεμονάδες του σε μόλις δύο ώρες. 

 

 

 

0