Ο Ηλίας Βρεττός, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και μετά τη μία μέρα νοσηλείας του στο Γενικό Κρατικό Νικαίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στο Φάληρο. Στο πλευρό του τραγουδιστή, από την πρώτη στιγμή βρίσκονται οι γονείς του, η κοπέλα του, η οποία πήρε νωρίτερα εξιτήριο και η ίδια, μετά τον ελαφύτερο τρυματισμό της στο ίδιο ατύχημα, αλλά και οι θαυμαστές και φίλοι του.

 

Ο Ηλίας Βρεττός το πρωί έκανε μία νέα ανάρτηση στο Instagram. Ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία του από το κρεβάτι του πόνου κι έγραψε στη λεζάντα:

«Η πιο δύσκολη μάχη ξεκινάει αύριο… Προσευχηθείτε στον Θεούλη να βγω νικητής! Όταν συγκεντρώνεται τόση αγάπη, συμβαίνουν θαύματα… Για αυτό ζω μετά από όλο αυτό…και τώρα σας υπόσχομαι πως θα παλέψω.. όσο ποτέ άλλωστε… με χαμόγελο, δύναμη,  πείσμα και αισιοδοξία…όπως κάνω ΠΑΝΤΑ!!! Σας ευχαριστώ…»

 

 

Ο τραγουδιστής θα υποβληθεί σε σειρά χειρουργείων καθώς έχει υποστεί κατάγματα στο χέρι, το πόδι και τη λεκάνη, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για το πιο σοβαρό χειρουργείο στην περιοχή της λεκάνης.

 

Για τον λόγο αυτο, ο τραγουδιστής με δεύτερη ανάρτησή του, απηύθυνε έκκληση για αίμα μέσω των λογαριασμών του στα social media. Στην ανάρτησή του ανέφερε:

 

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την υγεία μου. Είμαι πολύ συγκινημένος αλλά ταυτόχρονα μου έχετε δώσει μεγάλη δύναμη για να ξεπεράσω τα προβλήματα των σοβαρών επεμβάσεων που έρχονται και πιστεύω με την θετική σκέψη σας και τις προσευχές σας θα βγω νικητής. Τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι ότι μερικά μικρά πράγματα μπορούν να βοηθήσουν πολύ κόσμο. Θα σας παρακαλούσα παρόλο που δεν είναι άμεση ανάγκη όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα για να βοηθήσουν τόσο εμένα όσο και το σημαντικό έργο της αιμοδοσίας.

 

Αθήνα

Τζάνιο νοσοκομείο

Και σε όλη την Ελλάδα δηλώνοντας το όνομα Καραβασίλης Ηλίας

Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

 

Please share Please respond

A post shared by Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) on

 

 

0