«Στο επίκεντρο της ζωής μου βρίσκεται ο άνθρωπος και με ικανοποιεί το γεγονός ότι η παράταξη «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» με υποψήφιο δήμαρχο τον εν ενεργεία δήμαρχό μας Νίκο Μπάμπαλο, συνάδει με τις δικές μου αρχές και αξίες».

 

 

Όλγα Παπακυριακού

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

 

Msc Παιδιατρική Νοσηλεύτρια, Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Πρέσβειρα ΕΠΑΛ

Επιστημονική Συνεργάτης ΑΤΕΙ & Δημοσίων ΙΕΚ

Εκπαιδεύτρια Α’ Βοηθειών ERC

Συγγραφέας

Ραδιοφωνική Παραγωγός «Επικοινωνία 94 FM»

Μέλος της ένωσης νοσηλευτών Ελλάδος

Μέλος του Ομίλου για την Unesco Τεχνών, Λόγου & Επιστημών

 

 

 

«Ανέκαθεν μου άρεσε να ασχολούμαι με τον άνθρωπο σε όλες τις φάσεις της ζωής του και να μπορώ να προσφέρω τις γνώσεις και την βοήθειά μου τόσο στην προστασία, πρόληψη και προαγωγή της υγείας του, όσο και στην πνευματική και ψυχική του καλλιέργεια.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή μου να σπουδάσω την επιστήμη της Νοσηλευτικής την οποία ασκώ και αγαπώ εδώ και 16 χρόνια, με εξειδίκευση στην Αιμοδοσία και απόκτηση Νοσηλευτικής Παιδιατρικής Ειδικότητας και απόκτηση Μεταπτυχιακού στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων».

 

 

 

 

Είναι στο χέρι σου… Σώσε μια ζωή!!!

 

 

«Ο δημοτικός σύμβουλος λειτουργεί εθελοντικά και η δική μου παρουσία στον εθελοντισμό είναι γνωστή μέσα από την εκπομπή μου στον «Επικοινωνία 94 FM» με τίτλο «Είναι στο χέρι σου… Σώσε μια ζωή!!!» και μέσα από τις δραστηριότητές μου ως Πρέσβειρα των ΕΠΑΛ και εκπαιδεύτρια του ERC Πρώτων Βοηθειών».

 

 

 

 

 

«Ο τρόπος της ζωής μου ως αθλήτρια, εκπαιδεύτρια και επιστήμονας υγείας, πολλές φορές μου επιβάλλουν να δέχομαι νέες προκλήσεις, οι οποίες με κρατούν σε εγρήγορση και με ωθούν να αποκτήσω όλο και πιο πολλές γνώσεις, εμπειρίες και τεχνικές που θα συμβάλλουν τόσο στην προσωπική μου ανάπτυξη, όσο και στην βοήθεια και αλληλεπίδραση που θα έχω με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω μου».

 

 

 

 

 

 

 

«Στόχος μου το Ευ Ζην»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το επίσημο site της Όλγας :

http://www.olgapapakyriakou.gr

 

 

 

 

 

0

1 Σχόλιο

 1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ THE LOOK GR
  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
  ΤΕΧΝΗ !
  ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
  ΜΟΥΣΙΚΕΣ !
  ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ !
  ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!!

Comments are closed.