Περιπέτεια για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, που χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Τι μήνυμα στέλνει στους οδηγούς μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

 

 

Τροχαίο με την μηχανή του είχε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Πάνος Χαρίτος, όταν έπεσε επάνω του αυτοκίνητο, αφού ο οδηγός επιχείρησε να στρίψει δεξιά από την αριστερή λωρίδα.

 

Το αποτέλεσμα ήταν από τη σφοδρή σύγκρουση ο Πάνος Χαρίτος να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι, ενώ διεκομίσθη στο Ασκληπείο Βούλας για τις πρώτες βοήθειες.

Γνωστοποιώντας το περιστατικό μέσω Facebook, ο δημοσιογράφος στάθηκε ιδιαίτερα στην ειδική εξάρτηση των οδηγών μηχανής, που όπως λέει σώζει ζωές. Αποκαλύπτει δε ότι ο ίδιος μπορεί να φόραγε κράνος και ειδικό μπουφάν, τη συγκεκριμένη ημέρα όμως δεν είχε φορέσει το ειδικό παντελόνι μηχανής. Τέλος ευχαριστεί τους γιατρούς που έμειναν παρά τη λήξη της βάρδιάς του στο πλευρό του για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι καλά, ενώ ενημερώνει ότι η εκπομπή του Focus που ήταν προγραμματισμένη δεν θα μεταδοθεί λόγω του ατυχήματος.

 

 

Τελικά η καλύτερη επένδυση στην ασφάλεια για κάθε μοτοσυκλετιστή, είναι το κράνος, το μπουφάν κι ένα καλό παντελόνι…

Gepostet von Panos Haritos am Mittwoch, 10. April 2019

 

 

0