Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στον Αλμυρό του Βόλου, όπου ένα 13χρονο κορίτσι που πήγε για να διασκεδάσει στο λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης στην περιοχή, τραυματίσθηκε θανάσιμα έπειτα από δυστύχημα που συνέβη στις εγκαταστάσεις των παιχνιδιών.

 

 

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 23.00 το βράδυ όταν το 13χρονο κορίτσι αποφάσισε να ανέβει σ΄ ένα παιχνίδι του λούνα παρκ, στο λεγόμενο «χαλί», αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, γλίστρησε από τη θέση της και βρέθηκε από μεγάλο ύψος στη βάση άλλου παιχνιδιού.

 

Στο λούνα παρκ εκτυλίχθηκαν δραματικές στιγμές και αμέσως σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών του. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε την 13χρονη, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και τα άκρα.

 

Την ίδια ώρα κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού ενώ ξεκίνησε και ειδικό ασθενοφόρο από το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου για την μεταφορά της 13χρονης σε άλλο μεγαλύτερο Νοσοκομείο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κ. Υ. Αλμυρού όπου παρά τις προσπάθειες των εφημερευόντων γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού έχασε την μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.

 

 

 

 

Πηγή

 

1