Με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο επιστρέφουν στο Youtube η ομάδα των «TheUnexpected» στο οποίο επισκέφτηκαν ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο, τη νήσο Poveglia της Βενετίας στην Ιταλία.H ομάδα των «TheUnexpected» ταξίδεψε μέχρι την Βενετία της Ιταλίας, όπου εκεί λίγο πιο έξω από τα βενετσιάνικα νερά υπάρχει το νησί Ποβέλια (Poveglia) το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως «η κόλαση επί γης» καθώς στα χρόνια της επιδημίας της μαύρης πανώλης (μαύρος θάνατος) λειτουργούσε ως νησί καραντίνας και υπολογίζεται ότι πάνω από 160.000 άνθρωποι πέθαναν και θάφτηκαν στο έδαφος του!!!

Στα επόμενα χρόνια στην ψυχιατρική κλινική που λειτούργησε εκεί, συνέβησαν τραγικά και ανεξήγητα γεγονότα που η ομάδα εξιστορεί αλλά και ανακαλύπτει…! Σήμερα δεν το πλησιάζουν ούτε οι ντόπιοι!!!

Η ομάδα των «TheUnexpected», είναι η πρώτη ομάδα Ελλήνων ερευνητών του μεταφυσικού που κατάφερε να βρεθεί στο νησί Poveglia και να το ερευνήσει λόγω της μακάβριας ιστορίας του, παρουσιάζοντάς μας το πραγματικό πρόσωπο της πανδημίας.

Η «μαύρη» επέτειος (Μάρτιος 1630 μ.Χ) από το μεγαλύτερο ξέσπασμα πανδημίας στην ιστορία της ανθρωπότητας

Η ημερομηνία όπου δημοσιεύτηκε το νέο επεισόδιο της ομάδας (20 Μαρτίου 2021), δεν είναι τυχαία καθώς είναι η «μαύρη» επέτειος (Μάρτιος του 1630 μ.χ) από το μεγαλύτερο ξέσπασμα πανδημίας που αντιμετώπισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Η ομάδα «The Unexpected» αναλογιζόμενη και την τωρινή κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και την συμπλήρωση περίπου 390 χρόνων από το ξέσπασμα της πανδημίας στην Βενετία, αφιέρωσε το βίντεο διάρκειας μιάμισης ώρας, στα θύματα της πανδημίας της μαύρης πανώλης και σε όλα τα υπόλοιπα θύματα πανδημιών στην ανθρώπινη ιστορία…!

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις εκπλήξεις που επιφύλασσε το νησί Poveglia για τους Έλληνες ερευνητές 

 

Το ολέθριο πέρασμα του «μαύρου θανάτου» 

« Το 1629 μ.Χ. στρατεύματα από την Βενετία της Ιταλίας που συμμετείχαν στον ”Τριακονταετή Πόλεμο” (1618 – 1648) ο οποίος λάμβανε χώρα στην Κεντρική Ευρώπη, μολύνθηκαν με την νόσο της μαύρης πανώλης και υποχώρησαν στη βόρεια και κεντρική Ιταλία, εξαπλώνοντας την ασθένεια, ένα μεγάλο ξέσπασμα της πανώλης.

Τον Μάρτιο του 1630 μ.Χ. προέκυψε από χαλαρά μέτρα προστασίας στην περίοδο του καρναβαλιού, ακολούθησε ένα δεύτερο κύμα της ίδιας ασθένειας την άνοιξη και το καλοκαίρι του 1631 μ.Χ. Η Δημοκρατία της Βενετίας χτυπήθηκε σκληρά από τον μαύρο θάνατο… »

0