Μια νέα σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1, που αναμένεται να σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία και να καθηλώσει τους τηλεθεατές!

 

Πρόκειται το «Γυναίκα χωρίς όνομα», που θα φέρει την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου και σπουδαίοι ηθοποιοί θα αναμένεται να εμφανιστούν στην σειρά!

 

 

Η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» είναι κάθε μητέρα που ζητά δικαιοσύνη για το παιδί της.

 

Σύμφωνα με το σενάριο, το οποίο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου, δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Σε αυτή τη μάχη όμως, δεν υπάρχει βέβαιος νικητής αφού, αντίπαλός τους, τελικά, δεν είναι παρά ο πιο πιστός τους σύμμαχος.

Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) στερείται για δεύτερη φορά στη ζωή της να μεγαλώσει το δικό της παιδί. Εφιαλτική πλέον μέσα στην οδύνη της αποφασίζει να εκδικηθεί την Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Στην προσπάθειά της να επουλώσει τις πληγές της, η Μαρίνα ετοιμάζεται να προσφέρει το μεγαλύτερο κακό σε όλους όσους την πρόδωσαν. Σκοτεινή και αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους μεταμορφώνεται σε μία ισότιμη αντίπαλο. Στο πλευρό της, η Μάρθα (Ταμίλα Κουλίεβα) και απέναντί της μονάχα ένας στόχος, η εκδίκηση.

 

Τις τελευταίες ώρες στον τηλεοπτικό αέρα βρίσκεται το νέο τρέιλερ της σειράς, στο οποίο βλέπουμε σκηνές από τα πρώτα καθηλωτικά επεισόδια.

 

Δείτε το trailer:

 

 

 

 

0