Η ισπανική σειρά “La Casa de Papel” (Μέρος Τέταρτο)  έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί 3/4 στο Netflix Η μαζική είσοδος στην πλατφόρμα για να δουν τα επεισόδια του νέου κύκλου της αγαπημένης είχε ως αποτέλεσμα το σύστημα να «πέσει» σε κάποιες περιπτώσεις.

Ήδη οι θεωρίες σχετικά με το τι θα γίνει στην τέταρτη σεζόν της διάσημης σειρά κατακλύζουν το διαδίκτυο. Το τρέιλερ μας προετοίμασε για μεγάλες ανατροπές.

Οι ληστές επανενώθηκαν στον τρίτο κύκλο εξαιτίας της σύλληψης του «Ρίο» και, μετά το Νομισματοκοπείο της Ισπανίας, έβαλαν στόχο την Εθνική Τράπεζα της χώρας. Εντούτοις, τα πράγματα δεν πήγαν βάσει του προγραμματισμού του «Καθηγητή», ο οποίος βρέθηκε παγιδευμένος στο ίδιο του το σχέδιο.

Έτσι, πέρα από το πλήγμα που δέχθηκε η «Ναϊρόμπι», ο ίδιος καλείται να ισορροπήσει μεταξύ της πραγματικότητας και των συναισθημάτων του, αφού πιστεύει ότι η «Λισαβόνα» έχει δολοφονηθεί, αλλά τα φαινόμενα απατούν.

Περνά, λοιπόν, στην αντεπίθεση και -όπως δείχνει και το τρέιλερ του τέταρτου κύκλου- καταφέρνει να παρεμβληθεί στο βίντεο της Αστυνομίας και καλεί τους πολίτες να μην πιστέψουν απολύτως τίποτα.

Άλλωστε, όπως είχε πει και ο ίδιος στο φινάλε της τρίτης σεζόν, «αυτό πια δεν είναι ληστεία ή αμφισβήτηση του συστήματος, είναι πόλεμος». Με άλλα λόγια, θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να οδηγήσει την ομάδα του σε ακόμα μία ηρωική έξοδο.

Το γνωστό site Tele Loisirs μελέτησε τις πιθανότητες που έχουν οι αγαπημένοι ήρωες να ζήσουν στον τέταρτο κύκλο.

Ναϊρόμπι: 90%

Η κατάσταση είναι δύσκολη… Στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου, η Ναϊρόμπι δέχεται μια σφαίρα και τραυματίζεται. Ακόμη και ο καθηγητής φαίνεται να σκέφτεται ότι δεν θα τα καταφέρει.

Ντένβερ και Ελσίνκι: 70%

Το αποκαλυπτικό τρέιλερ έδειξε ότι ο «Γανδίας», ο φρουρός του διευθυντή της τράπεζας της Ισπανίας καταφέρνει να απελευθερωθεί. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Ντένβερ και ο Ελσίνκι έχουν αρκετές πιθανότητες να πεθάνουν για έναν απλό λόγο: στο τρέιλερ, βλέπουμε καθαρά μια χειροβομβίδα να σκάει δίπλα στο πρώτο, ενώ ο Ελσίνκι θα βρεθεί.. κρεμασμένος.

Ρίο: 30%

Βασανισμένος από την Αλίσια, στην αρχή του τρίτου κύκλου, ο Ρίο ακούει από την Τόκιο ότι παραλίγο να κοιμηθεί με τον Ντένβερ, στο παρελθόν. Έχοντας βασανιστεί, εξευτελιστεί από την αγαπημένη του, ο Ρίο μπορεί και να μην αντέξει.

Καθηγητής: 20%

Στο τέλος της σεζόν 3 του La Casa de Papel, ο Προφεσόρ είναι πεπεισμένος ότι η Ρακέλ, η οποία νοσεί από κορονοιό (όλα από τη ζωή είναι βγαλμένα), έχει χάσει τη ζωή της μετά τον πυροβολισμό του Σουάρεζ. Μπορεί ο Προφεσόρ να είναι καταρρακωμένος συναισθηματικά, ωστόσο, δεν είναι αδύναμος για να αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Προφεσόρ θα μπορούσε να δεχθεί τα πυρά της Αλίσια, ωστόσο, αυτό είναι σχεδόν αδύνατο, καθώς το La Casa de Papel δεν είναι υπάρχει χωρίς αυτόν.

Τόκιο: 0%

Η Τόκιο είναι η αφηγήτρια του La Casa de Papel, οπότε το να χάσει τη ζωή της δεν είναι ενδεχόμενο. Η Τόκιο θα βγει ζωντανή… ή μήπως όχι;

Ο νέος κύκλος του «La Casa De Papel» αναμένεται να έχει οκτώ επεισόδια με διάρκεια περίπου 45 λεπτών το καθένα και, σύμφωνα με το τρέιλερ που δημοσιοποιήθηκε, οι βασικοί ήρωες επιστρέφουν.

Τα επεισόδια είναι

  • Λήξη παιχνιδιού
  • Ο γάμος του Βερολίνο
  •  Μάθημα Ανατομίας
  •  Πάσο Ντόμπλε
  • 5 λεπτά νωρίτερα
  • Τεχνικό Νοκ Άουτ
  • Χτύπα τη σκηνή
  • Το σχέδιο Παρίσι

0