Ο Ζακ Ιωαννίδης κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Big Brother, καθώς βγήκε μόνο μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο πρώην παίκτης του reality του ΣΚΑΪ είχε καλές σχέσεις με τους περισσότερους συμπαίκτες του και αποδείχτηκε η ήρεμη δύναμη του Big Brother, αφού δεν τον είδαμε να παίρνει μέρος στους τσακωμούς που βλέπαμε να γίνονται μέσα στο σπίτι.

Μπορεί να μην κατάφερε ν’ αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής, αλλά όπως δήλωσε στο womensnews νιώθει ότι έφτασε στην πηγή και ήπιε πολύ νερό, αφού από τη συμμετοχή του αποκόμισε πολλά πράγματα.

«Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τον οποίο αποφάσισα να πάρω μέρος στο Big Brother ήταν το χρηματικό έπαθλο. Ήθελα να δώσω ένα μέρος του επάθλου σε κάποιους κοντινούς μου ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και να δημιουργήσω έναν δικό μου επαγγελματικό χώρο» εξήγησε ο Ζακ Ιωαννίδης και συνέχισε: «Δεν πίστευα ότι θα με επέλεγαν για να μπω στο σπίτι του Big Brother, αντιθέτως θεωρούσα ότι σε αυτό το reality ταιριάζουν πιο εκρηκτικοί χαρακτήρες»

 

Αρκετοί συμπαίκτες σου έδειξαν από την αρχή ότι έχουν στρατηγική. Σε επηρέασε αυτό κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στο reality;

«Λογικό είναι να έχουν μπει μέσα στο σπίτι του Big Brother με στρατηγική, εφόσον είναι ένα παιχνίδι διαφορετικών προσωπικοτήτων που έρχονται συνεχώς σε σύγκρουση. Προσωπικά δεν με επηρέασε, αντιθέτως με ανακούφισε. Έχοντας υπόψιν ότι οι συμπαίκτες μου είχαν στρατηγική μου έδωσε μια πιο καθαρή εικόνα του τι προσπαθεί να κάνει ο καθένας. Το να έχεις καλή στρατηγική σε ένα παιχνίδι προσωπικοτήτων, επιβάλλει να έχεις καλή αντίληψη (όχι μόνο για τους άλλους παίκτες αλλά και για τον εαυτό σου), σωστή κρίση, ψυχική ηρεμία (για να μην χάνεις τον εαυτό σου και να μην μπερδεύεσαι), να μην επηρεάζεσαι (ειδικά συναισθηματικά), να αντιλαμβάνεσαι τις επιπτώσεις των πράξεων σου μακροπρόθεσμα και πολλά άλλα στοιχεία, που δεν διέθεταν πολλοί παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Οπότε δεν ήταν κάτι που με επηρέασε»

Τι έχεις να πεις για τη νίκη της Άννας-Μαρίας; Θεωρείς δίκαιο το αποτέλεσμα;

«Το αν είναι δίκαιο ή άδικο δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Εφόσον το κοινό με βάση αυτά που έβλεπε, ανάδειξε την Άννα Μαρία ως νικήτρια, τότε νίκησε δικαίως»

Τέλος, αποκάλυψε: «Προς το παρόν έχω κρατήσει επαφές με τον Γρηγόρη, τον Θέμη, τον Βλαδίμηρο, την Αφροδίτη, τον Δημήτρη Πυργίδη και τον Jay»

 

0