Απόλυτη επιτυχία για την «απόλυτη Ελληνίδα star»!

 

 

Απόλυτη επιτυχία σημειώνει το συλλεκτικό live album της Άννας Βίσση «Hotel Ερμού live 2015 – 2018», καθώς βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων αυτής της εβδομάδας!

 

Μία εβδομάδα αφότου εξαντλήθηκε και επανακυκλοφόρησε, το live album της «απόλυτης Ελληνίδας star», που κυκλοφορεί από την Panik Gold, φιγουράρει στην πρώτη θέση του IFPI chart.

 

 

Το «Hotel Ερμού live 2015-2018», το οποίο συνοδεύεται από ένα πλούσιο booklet 32 σελίδων με μοναδικό υλικό, ξετυλίγει αριστοτεχνικά την μοναδική μουσική διαδρομή της Άννας, από το 1973 μέχρι και το 2018, μέσα από 68 τραγούδια όπως αυτά παρουσιάστηκαν κατά τα τρία χρόνια των επιτυχημένων εμφανίσεών της στο «Hotel Ερμού», είτε ατόφια, είτε μέσα από ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις που επιμελήθηκαν η ίδια και η «χρυσή» της μπάντα.

 

Σημειώνουμε πως το τριπλό live album, που έχει χαρακτηριστεί ως «ο καλύτερος τριπλός live δίσκος της δεκαετίας», σημείωσε μεγάλη επιτυχία και στα ψηφιακά καταστήματα, καθώς βρέθηκε στην κορυφή των charts μέσα σε μισή ώρα από την κυκλοφορία του.

 

Δείτε το official audio release του album:

 

Βρείτε το «Hotel Ερμού live 2015-2018» στο e-shop της Panik Entertainment Group http://bit.ly/AnnaVissi_HotelErmou_Album

και στα ψηφιακά καταστήματα http://smarturl.it/AnnaVissi_HotelErmou

 

2018 PANIK GOLD

 

 

ARTIST SOCIAL MEDIA