Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το τραγούδι που είπε στην πρεμιέρα του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»

 

 

«Οι Καλύτερές Μου Μέρες» του Παναγιώτη Τσαφαρά!

 

Το τραγούδι ενός από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους νεαρούς τραγουδιστές επέλεξε να πει ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρεμιέρα του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Ο λόγος για το «Οι Καλύτερές Μου Μέρες», του Παναγιώτη Τσαφαρά, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

 

Ο ηθοποιός – παρουσιαστής ερμήνευσε το κομμάτι που φέρει τις δυνατές υπογραφές των Χρήστου Νικολόπουλου στη μουσική και Νίκου Μωραΐτη στους στίχους και περιλαμβάνεται στο παρθενικό cd του Παναγιώτη Τσαφαρά, με τίτλο «Πρώτη Γνωριμία», που βγήκε το 2014 και έγινε χρυσό σε φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις.

 

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Παναγιώτης Τσαφαράς έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του και εκπλήσσει με τη γνήσια λαϊκή φωνή του και το έμφυτο μουσικό ταλέντο του. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με αξιόλογους και διακεκριμένους καλλιτέχνες, όπως οι Τάκης Σούκας, Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Νικολόπουλος, Στέφανος Κορκολής και Μάνος Ελευθερίου.

 

Πριν από λίγες ημέρες, ο ταλαντούχος τραγουδιστής κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι, «Άγνοια Κινδύνου», ενώ συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Έναστρον», δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη, την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη.

 

ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

3