Ήταν μια επετειακή συναυλία έξω από τα συνηθισμένα. Όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στον Κήπο του Μεγάρου έζησαν μια βραδιά διαφορετική, συναισθηματικά φορτισμένη, αλλά και με απρόοπτα.

 

 

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Παυλίνα Βουλγαράκη

Γιάννης Κότσιρας

Νίκος Πορτοκάλογλου

Διονύσης Τσακνής

 

Συμπαραγωγή

ΜΜΑ – Metrolive Productions

 

Οι 900 φίλοι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα δεν πτοήθηκαν καθόλου, αλλά περίμεναν υπομονετικά επί μία ώρα, φορώντας τις μάσκες τους, να ξαναέρθει το ρεύμα για να μοιραστούν με την Παυλίνα Βουλγαράκη, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τον Διονύση Τσακνή στιγμές από τη μουσική διαδρομή του Λαυρέντη. Μαζί τους ήταν ο Διονύσης Σαββόπουλος, που άνοιξε τη βραδιά μιλώντας με συγκινητικά λόγια για τον αγαπημένο του μουσικό συνοδοιπόρο, και ο Γιάννης Ζουγανέλης που εμφανίστηκε ως έκτακτος προσκεκλημένος για να τιμήσει με τον δικό του τρόπο τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τη βραδιά έκλεισε η κόρη του, Μαρία Κλάρα, που ευχαρίστησε το κοινό και τους καλλιτέχνες για τη συμμετοχή τους σ’ αυτή τη συναυλία-γιορτή. Με τους φίλους μουσικούς του Λαυρέντη ένωσαν τις φωνές τους και οι θεατές που τραγούδησαν μαζί τους δύο κομμάτια που όλοι αγαπήσαμε, το «Πόσο σε θέλω» και το «Τι ζητάω;». Και όσοι δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες στη συναυλία, είχαν την ευκαιρία να την ακούσουν από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ που τη μετέδωσε ζωντανά χθες το βράδυ.

 

Οι συναυλίες στον Κήπο συνεχίζονται το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου (8:30 μ.μ.) με το Τρίο του Πέτρου Κλαμπάνη. Ο κοσμοπολίτης έλληνας τζαζίστας παρουσιάζει μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, βασισμένη στην τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Irrationalities”. Προσκεκλημένη του η Katerine Duska.

 

 

Eισιτήρια

210 72 82 333

megaron.gr

και σε όλα τα καταστήματα

 

 

Πληροφορίες

210 72 82 333

http://www.megaron.gr
https://www.facebook.com/megaron.gr
https://www.instagram.com/megaron_athens/
https://www.youtube.com/user/AthensConcertHall
https://twitter.com/MegaronAthens
https://plus.google.com/+MegaronGr
https://www.pinterest.com/megaronathens/

 

 

Χορηγός

 

 

Xoρηγοί επικοινωνίας

ΕΡΤ • ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ • ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2

 

 

 

 

 

 

 

0